imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Apple TV Remote este disponibilă în App Store


Noul Apple TV lansat în noiembrie anul trecut a reprezentat, fără exagerare, cea mai substanțială actualizare a produsului de la apariția lui. A primit un sistem de operare dedicat tvOS și o nouă telecomandă revoluționară, dar totuși lipsea ceva.

Este vorba despre o nouă aplicație Apple Remote. Nu a trecut foarte mult timp și Eddy Cue și Craig Federighi au anunțat în timpul unui interviu faptul că Apple lucrează la dezvoltarea unei noi aplicații. Mai apoi în luna iunie a acestui an, la WWDC 2016, a fost anunțată aplicația, iar acum iată că în sfârșit ea este disponibilă în App Store.

După instalarea aplicație trebuie să asociați aplicația cu Apple TV prin introducerea codului de 4 cifre care vă va apărea pe ecran pentru ca apoi să vă apară pe ecranul iPhone interfața care imită aspectul fizic al telecomenzii Siri.

2016-08-01-222553

Avem în mare parte aceleași butoane: acasă, rulează/pauză și microfon. Sunt și diferențe de interfață, cum ar fi apariția butoanelor care sar 10 secunde înainte sau înapoi în timpul rulării unui material video spre exemplu, dar și apariția butonului detalii în colțul din stânga sus care atunci când informațiile sunt disponibile ne afișează detalii despre materialul de pe ecran.

Cum spun cei de la Apple în descrierea aplicației, funcționalitățile cele mai importante sunt:

Apple TV Remote este un foarte bun companion al Apple TV, oferind ceea ce este mai bun din experiența de utilizare a telecomenzii Siri. Cu Apple TV Remote, nu va mai fi necesar să lași din mână iPhone-ul pentru a te bucura de Apple TV. Controlează Apple TV cu o glisare a degetului sau folosește tastatura pentru a putea introduce rapid text. Poți de asemenea să utilizezi aplicația împreună cu telecomanda Siri.

• Navighează pe Apple TV cu folosindu-te de gesturi tactile
• Tastează rapid text, adrese de e-mail și parole cu ajutorul tastaturii
• Cere-i lui Siri să găsească ceva interesant pentru a viziona, asculta, sau pentru a te juca
• Controlează filmul, emisiunea TV sau melodia care sunt redate curent
• Joacă-te jocuri folosind accelerometrul și giroscopul
Activează modul pentru jocuri pentru a avea acces la comenzi pentru joc simplificate

Aplicația este disponibilă gratuit în App Store de aici și este compatibilă cu iPhone, iPad și iPod touch. Cerințele minimale pentru a o putea instala, așa cum afișează Apple în App Store, sunt:

• dispozitive iOS care utilizează iOS 9.3.2 sau mai nou și existența unei conexiuni Wi-Fi la Apple TV
• Apple TV (4-a generație), folosind tvOS 9.2.1 sau mai nou
• Apple TV (3-a generație), folosind Apple TV Software-ul 7.2.1
• Apple TV (2-a generație), utilizând Apple TV Software-ul 6.2.1

MacBook Pro Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!