imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Progresul Apple Campus 2 în luna mai


Așa cum ne-am obișnuit, iată că au apărut clipurile filmate cu drona care urmăresc evoluția construcției Apple Campus 2.

Noile imagini dezvăluie progresele rapide realizate pentru finalizarea clădirilor principale și a celor auxiliare, precum și cele înregistrate în construirea centrului de fitness. Fațada clădirii de aproape 10.000 metri pătrați este aproape terminată, astfel că ne putem da seama că această construcție este pregătită să-i primească pe angajații Apple care vor veni aici pentru a-și îngriji sănătatea și a-și păstra condiția fizică.

Și lucrările la clădirea principală au avansat. O mare parte a panourilor de sticlă au fost amplasate deja, iar parasolarele de protecție au fost parțial instalate. De asemenea, au fost montate și aproximativ 20% din panourile solare care vor acoperi clădirea principală.

Sunt aproape finalizate și garajele ce vor adăposti mașinile angajaților și centrul de conferințe subteran. Lucrările la centrul de cercetare avansează rapid și ele.

Au început și pregătirile pentru plantarea zonelor verzi, care, conform proiectului inițial, vor ocupa aproximativ 80% din întreaga suprafață a campusului.

„Muntele” realizat din pământul rezultat ca urmare a excavațiilor pentru fundațiile clădirilor este deja mai înalt decât clădirea principală.

Ca și luna trecută, avem două filmări: una realizată de Matthew Roberts, iar cealaltă de Duncan Sinfield. În spotul realizat de Matthew Roberts se pot observa multe tunele care traversează campusul.

Conform informațiilor oficiale, construcția campusului ar trebui finalizată până la sfârșitul acestui an, urmând ca angajații să se poată muta în noul sediu la începutul anului viitor. Pornind de la progresul remarcat în cele doua clipuri, dar și de la faptul că se poate observa o activitate intensă, pe şantier fiind prezente șapte macarale, camioane și echipe de muncitori, este rezonabil să presupunem că lucrările se vor finaliza conform planului. Oricum, vă vom prezenta lunar filmările care monitorizează progresul la Apple Campus 2.

iPhone 8 Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!