imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Programul ConnectED al Apple a ajutat peste 32.000 de studenți și elevi


Apple s-a alăturat în anul 2014 programului ConnectED, demarat de președintele Barack Obama și a promis că va oferi granturi pentru 114 școli din 29 state. Compania s-a angajat că va oferi un MacBook și un iPad pentru profesori, un Apple TV pentru fiecare sală de clasă și un iPad pentru fiecare elev.

Potrivit ultimelor rapoarte ale Apple, 32.145 de elevi au primit iPad-uri, în timp ce profesorii au primit 9042 de MacBook-uri și iPad-uri.

apple-ipad-connected

Cifrele nu se referă doar la partea de hardware, ci și la faptul că personalul școlilor a participat la 4.434 de ore de cursuri, oferite de Apple, în cadrul cărora compania a încercat să ajute la integrarea produselor sale în curiculă.

Tot prin intermediul programului ConnectED, Apple a instalat 300 de kilometri de cablu de internet în școli.

Următoarea școală care va face parte din programul ConnectED al Apple este Carver Elementary School din Indianola, Mississippi, aceasta fiind cea de-a 66-a școală ConnectED. Unitatea de învățământ are 701 de elevi, iar acum toți aceștia au iPad-uri pe care au instalate aplicații educaționale pe care pot învăța.

Apple-ConnectED-infographic

Apple s-a alăturat programului ConnectED, o inițiativă educațională în valoare de 750 de milioane de dolari, anunțata de președintele Obama în 2014. Programul s-a angajat încă de atunci și încearcă să ofere în continuare echipamente moderne școlilor slab deservite.

Printre celelalte companii implicate în programul ConnectED se număra AT&T, Verizon și Microsoft.

Apple spune pe site-ul sau că prin intermediul programului „oferă produse, susținere și oportunități școlilor care au nevoie cel mai mult de aceste lucruri”.

Apple s-a alăturat inițiativei ConnectED a președintelui Obama și a promis soluții de predare și învățare în valoare de 100 de milioane de dolari pentru 114 școli slab deservite din întreaga țară. Donăm un iPad fiecărui student, un Mac și iPad fiecărui profesor și un Apple TV pentru fiecare sală de clasă. Implementăm un proces care presupune planificare, învățare profesională și îndrumare continuă astfel ca fiecare școală să poată experimenta puterea de transformare a tehnologiei

se arată pe site-ul Apple.

surse: Apple

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!