imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Program de reparare a telefoanelor iPhone 6s care se închid brusc


Apple a concluzionat că există un număr foarte mic de telefoane iPhone 6s care se închid fără motiv. Nu este însă o problemă de siguranță și afectează doar câteva telefoane aparținând unui interval de numere de serie scos pe piață între septembrie și octombrie 2015.

Dacă aveți această problemă, vă rugăm să vă îndreptați către un magazin Apple sau un distribuitor autorizat de servicii Apple pentru a vi se verifica numărul de serie al telefonului. Dacă acesta se află în intervalul descris, sunteți eligibil pentru a vi se schimba gratuit bateria telefonului.

Procesul de înlocuire

În primul rând, trebuie să ajungeți la un magazin Apple sau la un distribuitor autorizat de servicii Apple. Telefonul dumneavoastră va fi examinat pentru se decide că este funcțional și intră în programul de înlocuire a bateriei.
Pentru a vă pregăti telefonul iPhone 6s de schimbarea bateriei, vă rugăm să urmați pașii următori:

  • Creaţi un back up al datelor dumneavoastră pe iTunes sau iCloud
  • Opriți serviciul Find my iPhone
  • Ștergeți datele și setările din Settings > General > Reset > Erase all Content and Settings

Notă: Dacă telefonul dumneavoastră a suferit anumite avarii, precum un display spart, care pot împiedica înlocuirea bateriei, aceste probleme trebuie reparate înainte. În anumite cazuri, există un cost asociat serviciilor de reparație.

Informații suplimentare

Apple ar putea restricționa sau limita reparațiile la țara de unde a fost cumpărat telefonul. Dacă ați achiziționat un iPhone 6s dintr-una din țările membre ale Zonei Economice Europene, puteți beneficia de servicii în oricare din aceste state.
Dacă aveți impresia că telefonul dumneavoastră a fost afectat de această problemă și ați plătit pentru a vi se schimba bateria, puteți contacta Apple pentru a primi banii înapoi.
Acest program global Apple nu extinde durata standard de garanție pentru iPhone 6s.

Programul acoperă doar bateriile telefoanelor iPhone 6s care au fost vândute pentru prima oară cu mai puțin de 3 ani în urmă.

sursa: Apple

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!