cover

“Prince Oseph” este noua reclamă iPhone 6s

#Noutăți
2015. 10. 28.

O nouă reclamă la iPhone 6s în care joacă actorul Bill Hader a fost lansată astăzi. Este vorba despre același actor care a jucat și în reclama cu care Apple a lansat iPhone 6s la WWDC în iunie.

Reclama de astăzi punctează din nou funcționalitatea Siri și noua caracteristică “Hey Siri” din iOS 9. În noul spot comercial, Hader primește un e-mail spam de la “Prince Oseph”, care-i propune o ocazie care se ivește doar o dată în viață de a face milioane și îi cere lui Siri să-i citească mesajul. După citirea mesajului, Siri întreabă la rândul ei dacă dorește să răspundă mesajului, iar el entuziastmat îi zice că da dorește. Toate acestea se întâmplă în timp ce Hader mănâncă un sandwich.

Descrierea ad-ului este: iPhone 6s a sosit și singurul lucru care s-a schimbat cu Siri este totul. Pentru că acum doar spui “Hey Siri” și Siri este aici, hands-free. Ceea ce poate fi la îndemână.

Aceasta este cea de-a cincea reclamă pentru iPhone 6s pe care Apple a lansat-o săptămâna aceasta. Fiecare reclamă punctând diferite caracteristici ale acestuia, cum ar fi 3D Touch, Live Photos și noua cameră mai performantă.

Reclama a fost lansată pe canalul de youtube dedicat promovării produsului și o puteți vedea mai jos.