imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Opt noi reclame Apple Watch


Apple Watch-ul se apropie de aniversarea de 1 an. Deși deocamdată nu a fost precizat, putem presupune că, legat de acest eveniment, Apple a lansat opt reclame noi pentru promovarea dispozitivului.

Departamentul de marketing Apple nu se dezice și ne surprinde cu niște spoturi publicitare pe cât de simple, pe atât de percutante, prezentându-ne diferite ipostaze în care Apple Watch-ul se află la încheietura diferitelor celebrități și îi ajută pe aceștia.

Cea mai mare parte a reclamelor sunt evident legate de sport și monitorizarea progresului realizat pe parcursul exercițiilor. Avem de-a face cu sporturi diferite și cu funcționalități diferite. Fie că este vorba despre Alice Cooper care încearcă să-și îmbunătățească performanțele în ceea ce privește jocul de golf, ori despre muzicianul și actorul Nick Jonas care vrea să-și depășească fratele într-o „competiție” de alergare folosind aplicația Argus, vedem cum Apple Watch-ul îți monitorizează evoluția, ritmul cardiac, dar îți oferă și posibilitatea de a-ți compara performanțele cu rude sau prieteni, lucru care, ca să fim cinstiți, poate constitui de foarte multe ori o motivație suplimentară pentru cei mai mulți dintre noi, stimulându-ne spiritul competițional.

Reclamele mai ating și alte funcționalități foarte utile ale Apple Watch-ului. O vedem pe actrița Chloë Sevigny cum apelează la funcția de găsire a iPhone-ului pierdut. Poți, de asemenea, să afli foarte ușor când urmează să înceapă ploaia ca să te poți pregăti corespunzător sau te poți folosi de micuțul dispozitiv la organizarea unei petreceri surpriză pentru că el îţi asigură un control facil cu ajutorul Homekit asupra dispozitivelor de iluminat de acasă. Nu este uitată nici posibilitatea de a schimba foarte ușor curelele pentru a te putea asorta în orice ținută.

iPadFinantare_Aprilie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!