steve_ibm

O serie de obiecte care au aparținut lui Steve Jobs sunt scoase la licitație

#Noutăți
2016. 09. 06.

Site-ul Julien’s Live scoate la licitație o serie de obiecte care au aparținut legendarului co-fondator al Apple Steve Jobs, printre care și faimoasa geacă de piele în era îmbrăcat când a făcut fotografia cu degetul mijlociu îndreptat spre sigla IBM.

leatherJacket_ibm-2

Acesta este de altfel și cel mai scump produs, prețul de pornire fiind de 4.000 de dolari, scrie Tech Crunch.

wallet

Printre produsele scoase la licitație se află cravate, papioane, cămăși, mai multe seturi de chei, un CD player Sony, cu un preț de pornire de 2.500 de dolari, un portofel cu sigla Next, compania pe care Jobs a creat-o după plecarea forțată de la Apple, sau două ceasuri.

halat

Un accesoriu care ar putea fi vânat de fani ar putea fi halatul lui Steve Jobs, scos și el la licitație alături de un set de aparate de ras. Prețul de pornire este de doar 200 de dolari, potrivit Engadget.

Sony

Potrivit site-ului care a anunțat licitația, aceste produse provin de la Jackling House, o proprietate pe care Steve Jobs a cumpărat-o și care a fost demolată pentru a se construi o nouă locuința. Aceste bunuri ar fi fost scoase la vânzare de celebra actriță Jane Fonda.

Casa a fost demolată în februarie 2011. Steve Jobs a murit în luna octombrie a aceluiași an, înainte să înceapă construcția noii locuințe.

Licita va începe în data de 23 septembrie.

sursa: Tech Crunch