cover

O reclamă nouă și plină de umor la căștile Beats Studio Wireless

#Noutăți
2015. 12. 03.

Marketingul Apple ne surprinde în fiecare zi cu o nouă reclamă foarte creativă și de cele mai multe ori și “entertaining”. Ieri a fost publicat un nou spot comercial pentru Beats Studio Wireless. În reclamă joacă actorul și comediantul american Tracy Morgan.

Numele reclamei vorbește de la sine “A Christmas Miracle”. Acest an, Tracy se așteaptă să primească un cadou frumos, un produs Beats speră el. Anul trecut nu a fost foarte clar dacă a fost “cuminte” sau nu, dar anul ăsta a fost sigur cuminte, nu de altceva dar a fost în comă ceva vreme … și oricum el este cel care dăruiește permanent celor de lângă el și acum consideră că dragostea trebuie să “curgă” în ambele direcții.

Cu un umor debordant, adăugând și o tușă personală, actorul chiar a fost în comă două săptămâni anul trecut în urma unui accident de mașină, micul clip merită văzut chiar dacă ești sau nu fan al produselor Beats.

Tracy Jamal Morgan, numele său întreg, este un actor și comediant american cel mai bine cunoscut pentru aparițiile sale în opt sezoane ale showului Saturday Night Live, între 1996 și 2003, și pentru personajul jucat de el, Tracy Jordan, în serialul de comedie 30 Rock, unde a jucat între anii 2006 și 2013. De altfel, pentru acest ultim rol a fost și nominalizat pentru câștigarea unui premiu Emmy în anul 2009. De asemenea a mai jucat în numeroase alte filme sau a fost “vocea” în altele. Accidentul despre care vorbeam mai sus, în urma căruia a fost în comă pentru două săptămâni, s-a petrecut anul trecut pe data de 7 iunie. Era pasager, într-un minibus Mercedes Sprinter, împreună cu alți trei comedianți și cu asistentul său și se întorceau de la un spectacol care avusese loc la Dover Downs Hotel & Casino în Dover, Delaware. Spectacolul făcea parte din turneul său de “stand-up comedy” care se numea “Turn it Funny”.

sursa: YouTube