taylorSwiftAppleMusic3_Cover

O nouă reclamă Apple Music cu Taylor Swift

#Noutăți
2016. 05. 13.

Taylor Swift nu mai este un nume nou când vorbești despre reclamele Apple Music. Așa că nu a fost o surpriză mesajul de pe Twitter pe care artista l-a postat ieri pentru a promova noul spot publicitar care face reclamă serviciului de streaming de muzică al companiei din Cupertino.

Este deja a treia reclamă Apple Music în care apare cântăreața și, după cele spuse de Larry Jackson, omul din spatele Apple Music, au fost filmate mai multe astfel de spoturi în care apare Taylor Swift, urmând ca acestea să fie lansate treptat, pentru a obține un impact cât mai mare. Ceea ce este însă surprinzător este faptul că nicio agenție de publicitate nu este legată de acest proiect. Se pare că ideea acestei campanii i-a aparținut chiar cântăreței și în acest proiect nu sunt implicați direct decât Larry Jackson, regizorul Anthony Mandler și Taylor Swift.

Apariția celebrităților în reclamele Apple nu este ceva nou (vezi aparițiile lui Nick Jonas, Alice Cooper, Chloë Sevigny, Michael B. Jordan și a jucătorului profesionist de baschet Kobe Bryant), dar totuși rămâne destul de surprinzătoare implicarea foarte activă a cântăreței care, inițial, s-a aflat în conflict cu Apple vis-a-vis de drepturile de autor pe care Apple ar fi trebuit să le plătească artiștilor, chiar și pentru perioada gratuită de trei luni oferită utilizatorilor pentru a testa serviciile Apple Music. După rezolvarea conflictului însă, iată că colaborarea a devenit foarte fructuoasă și se pare pe termen mai îndelungat.

Revenind la clipul publicitar, acesta o prezintă pe Swift alegând un playlist “Friday Night Rocks!”, sugerat de serviciul de streaming, după care aceasta începe să danseze “ca și când nu ar vedea-o nimeni” și să mimeze interpretarea melodiei “I Believe in a Thing Called Love” a britanicilor de la The Darkness.