imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Nu te duce niciodată la prima întâlnire cu un Android defect!


Smartphone-urile sunt o parte foarte importantă din imaginea pe care o avem despre noi înșine conform unui studiu și nu este deloc neimportant ce brand este telefonul atunci când mergem la o primă întâlnire. Starea telefonului este de asemenea foarte importantă.

Cu puțin timp în urmă cea mai bună metodă de a te evidenția era să ai un iPhone. Toți cei dimprejur te catalogau imediat ca snob care se dă mare.Acum, telefoanele Apple sunt atât de răspândite încât a devenit normal să ai unul. Ba chiar dimpotrivă, acum ești privit cu suspiciune și considerat ciudat suspect dacă ai un dispozitiv Android.

Din fericire situația nu este dramatică. Cei intervievați pentru studiu au spus că nu sunt atât de influențați de model de telefon are partenerul lor. 10,8% dintre ei sunt impresionați pozitiv dacă partenerul are iPhone, în timp ce doar 8,1% reacționează la fel față de utilizatorii de Android. În schimb dacă vorbim despre antipatie aici lucrurile stau invers, dar diferența este mult mai mică. Conform răspunsurilor celor care au răspuns întrebărilor din chestionarul studiului utilizatorii iOS stârnesc mai multă antipatie (4,4%) decât cei care îmbrățișează sistemul de operare competitor (4,3%). Ce ne spune acest studiu despre utilizatorii Android sau iPhone este neclar; dar face clar faptul că un smartphone scump a devenit deja un simbol al statutului social cum sunt și mașinile de lux sau hainele de brand.

Putem avea discuții interminabile despre ce consideră fiecare ca fiind scump, sau cum interpretează fiecare noțiunea de lux. Cifrele însă sunt foarte clare, contează chiar și faptul că primul mesaj are un background verde sau unul albastru. Rețeta pentru dezastru este un ecran spart, mai ales dacă arăți asta. Dacă încercăm să înțelegem din punct de vedere psihologic, pare a avea sens. Rezultatele studiului spun că dacă ai ecranul spart la telefon 86% dintre femei nu-ți acordă prea multe șanse.

Dacă iPhone-ul tău a suferit un mic accident, ascunde-l cât mai bine în buzunar și pune-ți un ceas elegant la încheietura mâinii în speranța că partenera nu observă defectul ecranului telefonului tău. Oricum, este recomandat să pui deoparte telefonul, sau să-l treci în modul silențios în timpul întâlnirii, pentru ca nimic să nu deranjeze acele momente intime în acre cel mai bine este să comunicați unul cu celălalt și nu să stați pe Facebook.

sursa: The Verge

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!