imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Noua reclamă la iPhone 7: accent pe difuzoarele stereo și pe rezistența la apă a dispozitivului


Apple a lansat noua reclamă la iPhone 7, unde prezintă difuzoarele stereo și rezistența la apă a dispozitivului. Așa cum ne-a obișnuit și cu alte ad-uri, Apple construiește reclama în jurul unei povești, care în mod subtil atrage atenția asupra caracteristicilor telefonului.

Reclama, intitulată „Dive”, prezintă un bărbat care ascultă „La Virgen de la Macarena”, a trompetistului cubanez Arturo Sandoval, la marginea unei piscine într-o locație „fierbinte”.

Pentru a aduce în scenă și difuzoarele noului iPhone, bărbatul dă volumul mai tare înainte de a se urca pe platforma de scufundări și a de a se scufunda perfect în piscină. În tot acest timp, telefonul stă într-o mică baltă formată pe masa de lângă șezlongul bărbatului, conturând faptul că iPhone 7 este parțial rezistent la apă. Mai mult decât atât, volumul noului iPhone face valuri în apa de pe masă.

Cei care asistă la scenă privesc bărbatul pe măsură ce urcă pe platformă, iar în momentul în care se scufundă în piscină acesta stropește iPhone-ul, dar fără a provoca vreo daună.

Reclama își concentrează mesajul în jurul ideii că difuzoarele dispozitivului sunt puternice și că noul iPhone este parțial protejat împotriva deteriorării cauzate de apa.

Chiar dacă caracteristica impermeabilă a iPhone 7 este un motiv destul de bine conturat în reclamă, singura caracteristică menționată în text face referire la difuzoarele stereo și, la fel ca în cazul celorlalte ad-uri, se încheie cu sloganul „Practic magic”.

În ceea ce privește celelalte ad-uri din cadrul campaniei, acestea au prezentat noile mesaje dinamice, camerele duble în condiții de iluminare scăzută și un ciclist care se pregătea să folosească iPhone 7 într-o furtună.

Ultimele iPhone-uri scoase pe piață sunt primele dispozitive iOS ale Apple care oferă impermeabilizare superioară, oferind rezistență la apă și praf, acestea putând rezista la un metru sub apă timp de 30 de minute.

În ceea ce privește difuzoarele, iPhone 7 și iPhone 7 Plus includ un difuzor în partea inferioară a telefonului și unul în partea superioară, introducând sunetul stereo pentru prima dată.

sursa: Highsobiety

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!