00_holiday_special_cover

Noua reclamă Apple de sărbători

#Noutăți
2016. 11. 23.

“Deschide-ți inima pentru toată lumea” este motto-ul Apple de Crăciun anul acesta. Cu el vine Monstrul, un iPhone 7 și o grămadă de oameni cu inima caldă.

Apple s-a folosit de două filme cunoscute de sărbători pentru a realiza reclama de anul acesta. Avem figura Monstrului, care ar putea să vă fie cunoscut din filmul clasic din 1974, intitulat “Young Frankenstein”. Dacă nu știți despre ce e vorba: protagonistul, un om de știință tânăr numit Frankenstein, creează o creatură pe care nimeni nu o înțelege, deci pe care nimeni nu o iubește. El este un individ înspăimântător, dur, de care se teme toată lumea. Peter Boyle a jucat rolul Monstrului în filmul original.

În acest film scurt, rolul Monstrului este jucat de această data de Brad Garett; actorul a jucat împreună cu Boyle în Everybody Loves Raymond. Dacă stăm și ne gândim mai mult la reclamă s-ar putea să ne apară în minte o altă figură familiară: Grinch-ul și filmul personajului care este o parte esențială în programele de Crăciun ale tuturor posturilor de televiziune.

Doi monștri foarte asemănători pe care spiritul Crăciunului îi aduce mai aproape de comunitate. Totuși, există ceva foarte distinctiv în reclama de anul acesta: doar iPhone-ul apare în ea. A devenit o tradiție ca Apple să facă ceva emoționant de sărbători, dar până acum în filmulețe era prezentată întreagă paletă de produse.

Este puțin înfricoșător momentul în care monstrul, odată ce termină cu înregistrările sale, coboară din munți cu două becuri prinse de cap. Aveam nevoie de o fetiță pentru a îndrepta lucrurile în direcția cea bună, cu onestitatea ei copilărească, și apoi finalul:

Nu există niciun loc ca acasă de sărbători.

Reclama noastră preferată de sărbători este cea din 2013, când un copil înregistrează toate momentele memorabile de la Crăciun cu iPhone-ul său 5S. Editează filmul cu iMovie și apoi îl pune pe Apple TV, un cadou surpriză pentru dimineața de Crăciun, pe care toată lumea îl putea vedea. Apple a creat un spirit de sărbători special cu acea reclamă. Cea de anul acesta te face să te gândești mai mult, dar ăsta nu este neapărat un lucru rău.

sursa: 9to5Mac