imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Multe aplicații la reduceri astăzi: mai jos favoritele noastre 5+1


Astăzi este Cyber Moday, Black Friday-ul aplicațiilor. Puteți obține discounturi semnificative la prețurile multor aplicații fantastice în această frumoasă zi de luni. E momentul să faceți cumpărăturile de iarnă din App Store.

Într-o lume unde există o zi de sărbătoare pentru orice ( de la „National Gorilla Suit Day” care este pe 31 ianuarie, până la ziua ” Sneak Some Zucchini into Your Neighbor’s Porch” sărbătorită pe 8 august), te-ai putea întreba de ce nu ar exista și o zi a cumpărăturilor online. Ar fi o întrebare pertinentă și spre deosebire de cele două sărbători menționate mai sus, există și o motivație rezonabilă în jurul ei.

Cyber Monday nu are o istorie prea îndelungată. Denumirea „Cyber Monday” a fost folosită pentru prima dată în 2005, iar astăzi este una dintre cele mai importante zile pentru e-commerce în acea parte a lumii care este foarte receptivă la astfel de lucruri. Cyber Moday este lunea de după „Black friday”, și este așa de când, conform legendei, veniturile realizate din e-commerce au crescut considerabil ca efect secundar al vânzărilor de Black Friday. Dacă cifrele sunt corecte, au fost comandate lucruri în valoare de 2,280 miliarde dolari cu ocazia „Cyber Monday” anul trecut. [Notă: sursa datelor wikipedia, comsource.]

Toată lumea profită de această zi, nu doar vânzătorii. Multe aplicații au prețurile reduse cu ocazia Cyber Monday: noi vă propunem, cinci plus încă una, astfel de aplicații care ne-au plăcut cel mai mult.

Alto’s Adventure

Un design simplu și curat, pentru un joc de tipul „endless runner”, și o poveste nebună, dar simpatică: te afli pe un snowboard și trebuie să salvezi lamele rămase fără stăpân. Dacă vrei să nu te mai gândești la frigul de afară o poți face urcându-te pe snowboard și jucându-te, decărcați-l astăzi și veți plăti 0,99 euro în loc de 2,99.

MacID

Această aplicație te ajută să-ți deblochezi Mac-ul cu ajutorul Touch ID-ului de pe iPhone. Poți configura de asemenea dacă vrei ca blocarea sau deblocarea să se petreacă automat, nemaifiind astfel nevoie să folosești parola pentru a te autentifica. Întrucât nu sunt mulți cei care au deja noul MacBook Pro cu Touch bar , această mică aplicație ne poate fi utilă tuturor. Acum puteți achiziționa aplicația pentru doar 0,99 euro în loc de 3,99, cât este prețul ei în mod normal. O reducere substanțială!

PDF Expert

Regele neîncoronat al cititoarelor de documente PDF. Poate citi și multe alte extensii: fișiere word, documente iWork și Office, prezentări, fișiere audio și video. Cea mai bună funcție a aplicației este posibilitatea de a completa formulare PDF, dar poți face și adnotări pe un document, poți scrie comentarii, poți desena, poți semna un document, etc. Sunt foarte multe posibilități. Pachetul costă în mod normal 10 euro, dar astăzi îl poți achiziționa la jumătate de preț, doar 4,99 euro. Din păcate aplicația a revenit la prețul inițial.

Pixelmator

Un editor de fotografie care poate face foarte multe. Editarea se face pe bază de layere, ca în Photoshop, dar este mult mai ușor de utilizat decât acesta. Dacă cauți un editor de fotografie pe care-l poți învăța ușor, dar să ai totuși putere de editare maximă, Pixelimator este alegerea perfectă. Mai ales acum, când la reducere îl poți achiziționa cu doar 1,99 euro, jumătate din prețul original.

Text Grabber

Aplicația OCR care cunoaște mai mult de 60 de limbi străine este cea mai bună din categoria sa. Aplicația funcționează în mod normal astfel: putem folosi fotografia unei pagini (dintr-o carte, sau revistă, notă de plată, carte de vizită, manual de utilizare, etc.) realizată cu iPhone-ul sau iPad-ul și odată ce am ales zona din care vrem să extragem textul nu mai avem nimic de făcut decât să așteptăm să se întâmple magia. Dacă nu era suficient, Text Grabber poate și traduce, deci nu-i lipsește nimic acestei aplicații. Acum ai nevoie de doar 0,99 euro pentru a achiziționa aplicația care în mod normal costă 4,99 euro.

Plus One: Alexa (Amazon Echo)

Nu ești mulțumit de modul în care-și face treaba Siri? Vrei să-l motivezi să-și facă mai bine treaba? Fă-l gelos cumpărând asistentul virtual de la Amazon, Alexa. Asistentul virtual Amazon are și o întruchipare fizică în cilindrul parcă venit dintr-un film sci-fi. Are cunoștiințe similare cu cele ale competitorilor, dar dacă-ți place design-ul, său așa cum ne place nouă, poți achiziționa Alexa de pe Amazon cu 139,99 euro în loc de 179,99.

Bineînțeles că mai sunt și alte aplicații cu preț redus astăzi, pe lângă cele pe care le-am menționat mai sus, așa că dacă urmăriți de ceva vreme o aplicație anume, dar vi s-a părut prea scumpă, merită să verificați în App Store, poate că beneficiază de o reducere cu ocazia Cyber Monday .

ASW3_Aprilie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!