imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Microsoft atacă Apple cu noile reclame la Surface Book


Microsoft atacă Apple în noile reclame în care promovează laptopul Surface Book. În plus, pentru a evidenția lucrurile pe care „un Mac nu le poate face”, Microsoft împrumută muzica folosită în campaniile Apple. Ad-ul îl prezintă pe fotograful Tim Flach care descrie avantajele noului Surface Book, lăudând rezoluția acestuia în timp ce își editează pozele cu Surface Pen-ul.

Sloganul este „Surface Book. Laptopul care face mai multe. La fel ca tine”, iar video-ul încearcă să transmită ideea că orice ai face, poți face mult mai bine pe un Suface Book.

Tim Flach, cunoscutul fotograf al faunei sălbatice, arată în video cum laptopul revoluționează munca sa, comentând asupra detaliilor „uimitorului” dispozitiv.

Fotograful folosește Surface Pen-ul pentru a-și putea edita fotografiile cu animale, laudă rezoluția device-ului, iar la finalul reclamei concluzionează că „Nu poate face asta pe Mac-ul său”.

„Să pot să folosesc un pix ca acesta direct pe ecran, acolo unde se află imaginea, îmi oferă o altă relație cu ea”, spune Flach, după ce detașează partea superioară a Surface Book-ului. Am putea să-l întrebăm de ce nu apelează la un iPad Pro, dar probabil întrebarea nu ar fi aprobată de scenariști.

Revenind, acesta este spotul despre care vorbeam atunci când am spus că cei de la Microsoft au „împrumutat” muzica folosită într-un spot Apple. Mai jos găsiți și filmul de promovare al unui MacBook Pro cu ecran retina, pentru a putea judeca și voi.

Cea de-a doua reclamă prezintă avantajele Surface Pen-ului și îl înfățișează pe fostul profesor de la Harvard, Ryan Spoering, care folosește „flexibilitatea” dispozitivului pentru a încerca să rezolve unele dintre cele mai mari mistere ale chimiei organice.

*Update: acest spot a fost eliminat de utilizatorul care l-a postat.

Microsoft a lansat Surface Book, primul laptop al companiei, în luna octombrie a anului trecut. Acesta cântărește 700 de grame, este ultra-subțire (7,7 mm grosime), iar touch-screen-ul poate fi separat de tastatură, așa cum ați putut observa în reclamele de mai sus.

În luna noiembrie a anului trecut, Tim Cook a numit noul Surface Book „un produs diluat”, accentuând ideea că Apple nu are planuri de a lansa un device hibrid Mac/iPad.

Credem cu tărie că o combinație dintre Mac și iPad nu este ceea ce clientii noștri caută. Suntem îngrijorați că în acest mod niciuna dintre experiențe nu ar fi la fel de bună precum și-ar dori-o clientul. Vrem să facem cea mai bună tabletă din lume și cel mai bun Mac din lume. Să le punem pe cele două împreună nu ar îndeplini niciunul dintre cele două scopuri

a precizat Tim Cook.

sursa: Yahoo Tech, Macrumors, Cult of Mac

iPhone 8 Vestitorii Primaverii
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!