imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Machetă de iPhone 8?


Au apărut deja foarte multe fotografii cu iPhone 8. Acum câteva zile am văzut câteva imagini ale proiectului tehnic, iar acum avem o machetă pe care producătorii de accesorii o folosesc pentru testare.

Fotografiile de mai jos, care au fost apărut pe internet, sunt ale unei machete ipotetice ale unui iPhone 8. Vestea bună este că în aceste imagini cititorul de amprente de pe spate nu apare. Iată și fotografiile:

Pe baza experienței anilor precedenți, ar putea fi foarte bine cazul ca macheta din fotografii să fie în proporție de 99% aceeași cu iPhone-ul programat pentru lansare în această toamnă. Iată alte trei imagini:

Benjamin Geskin este cel care a postat aceste imagini pe Twitter: el susține că acestă machetă a fost realizată pe baza modelului CNC utilizat de Foxconn. El a adăugat că macheta are aceeași grosime cu iPhone 7, iar marginea strălucitoare a modelului va fi neagră în produsul final. Singura parte necredibilă a acestui dummy este faptul că partea de sus a ecranului are găuri în ea. Geskin afirmă că afișajul va fi creat ca în desenul de mai jos, și arată de parcă ar fi fost preluată dintr-un film SF.

Nu știm dacă informațiile lui Geskin sau macheta pe care o ține în mână sunt 100% corecte sau nu, dar credem că sunt plauzibile. Ultimii câțiva ani ne-au confirmat faptul că primăvara este perioada anului în care planurile și prototipurile/machetele modelelor care sunt lansate în toamnă încep să apară pe internet. În curând vom vedea cât de exacte sunt aceste imagini și informații, deoarece mai multe componente se vor „scurge” din fabricile care produc viitorul model și va fi mai ușor să ne imaginăm cum va arăta viitorul iPhone.

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!