imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Logitech Bluetooh Keyboard K480 – control şi confort pentru 3 device-uri


Toţi posesorii de produse Apple sunt obişnuiţi cu simplitatea şi confortul. Totul trebuie să ruleze lin şi fără bătăi de cap. Aici ne vine în ajutor, pentru a ne ușura scrierea de mailuri, mesaje sau fişiere text, tastatura bluetooth K480 de la Logitech.
K480 este o tastatură perfect compatibilă cu iPhone, iPad sau Mac, se conectează foarte uşor prin bluetooth cu până la 3 device-uri în acelaşi timp, având tastele poziţionate identic cu ceea ce ne-am obişnuit deja. Dacă asta nu era destul, este compatibilă şi cu sisteme PC, Chrome sau cu produsele cu sistem de operare Android.

Culorile disponibile sunt alb-gri sau negru-lime, astfel încât putem opta pentru o potrivire exactă cu device-urile cu care o folosim.
Cuvântul reprezentativ pentru aceasta tastatură este “simplu”, aşa că în partea din stânga găsim un comutator rotund cu care putem schimba între cele 3 device-uri cu care este deja conectată, astfel că putem scrie un SMS pe iPhone, apoi într-o secundă să începem un mail pe iPad, după care să continuăm ce am început pe Mac. Totul cu un simplu “click”.

Dacă asta nu este destul, în partea superioară regăsim un suport pentru produsele mobile, astfel încât putem avea telefonul şi tableta la îndemână înclinate la un unghi perfect pentru o vizibilitate şi un control excelent.
În partea dreaptă avem un buton care ne permite să facem trecerea între sisteme de operare pentru smartphone şi tablete (iOS/Android) şi computere (Mac/Windows/Chrome).
Dimensiunile sunt de 299 mm lungime, 195 mm lăţime, 20 mm grosime şi cântătește 820 grame, fiind destul de compactă şi uşor de transportat, având loc în orice geantă sau rucsac. Alimentarea se face cu 2 baterii AAA, care pot avea o autonomie de până la 2 ani, având un led indicator pentru nivelul bateriilor şi un buton on/off pentru economisirea bateriilor.

KB03049

Compatibilitate

În ceea ce priveşte produsele Apple, Logitech Bluetooth Keyboard K480 este compatibilă cu iPhone următoarele versiuni: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, cu iPad cum ar fi: 12.9inch iPad Pro, 9.7inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air 1, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, şi cu orice Mac cu sistem de operare OS X sau mai nou, iar pentru iPhone sau iPad este nevoie de iOS 5 sau mai nou.
Să nu uităm şi de compatibilitatea tastaturii şi cu device-uri care rulează Android 3.2 sau mai recent, valabil pentru smartphone-uri sau tablete, dar şi cu sisteme compatibile Windows 7, Windows 8, Windows 10 sau chiar ChromeOS.
Suportul pentru smartphone sau tableta integrat poate susţine device-uri cu o grosime de până la 10.5 mm şi o diagonală de până în 10 inch, dimensiuni în care se încadrează majoritatea produselor folosite de noi.
Conexiunea Bluetooth se realizează până la 10 m.

Calitatea materialelor este peste medie, butoanele având mărimea corespunzătoare pentru a tasta confortabil şi sunt suficient de silenţioase, plasticul fiind de o calitate foarte bună.

Concluzii

Tastatura Logitech Bluetooth Keyboard K480 se pretează excelent pentru birou, putând s-o folosim pentru a scrie pe 3 device-uri, indiferent de sistemul lor de operare, instant, doar prin rotirea unui buton. Însă, o putem folosi cu uşurinţă și în confortul căminului nostru conectând-o cu orice smartphone, computer sau tabletă, oferindu-ne şi libertate de mişcare de până la 10 metri.

  • În ceea ce priveşte preţul, se încadrează în majoritatea bugetelor, fiind de aproximativ 50 de euro, preţ rezonabil, dacă ne gândim cât ne va uşura munca, atât la birou cât şi acasă, timpul economisit fiind nepreţuit.
  • Nu am reuşit să găsesc puncte slabe tastaturii Logitech Bluetooth Keyboard K480, calitatea poate nu se ridică la standardul Magic Keyboard de la Apple, însă şi preţul este mult mai mic, deci are totuşi un raport calitate-preţ excelent.
  • Totuşi poate nu ar fi fost rău să regăsim un acumulator încorporat de autonomie mare, deşi este optimizată pentru a funcţiona cu bateriile AAA până la 2 ani, ceea ce este mai mult decât suficient.
  • La acest preţ, cu siguranţă aceasta este tastatura oamenilor practici, ce vor produse care să îşi facă treaba aşa cum trebuie, fără bătăi de cap, o tastatură multifuncţională, care ne poate economisi ceea ce nu putem cumpăra: timpul.
The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!