imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Leef iBridge – stocare externă pentru dispozitivele iOS


Leef iBridge este un stick de memorie pentru dispozitivele iOS care are la un capăt un conector Lightning (8 pini), iar la celălalt capăt un conector USB 2.0.

iBridge permite utilizatorilor să transfere imagini, documente sau fișiere audio/video din dispozitivul iOS către memoria stick-ului. Ulterior, aceste fișiere pot fi transferate către un PC sau MAC prin intermediul portului USB.

Formatele de fișiere compatibile sunt:

  • Video: mp4, m4v, mpv, mov, mpg, mkv, wmv, flv, 3gp, gif, avi
  • Audio: wav, aac, aif, aiff, caf, m4a, mp3
  • Imagini: jpg, tiff, gif
  • Documente: doc sau docx, htm sau html, key, numbers, pages, pdf, ppt sau pptx, txt, rtf, vcf, xls, xlsx, ics.
iBRIDGE_packaging_64GB

Pachetul conține stick-ul de memorie și un capac de protecție a porturilor atunci când stick-ul nu este utilizat.

iBridge are dimensiunea unui stick normal de memorie, aproximativ 6,30 cm și o greutate de 10 grame, fiind realizat din plastic, silicon și aluminiu. Acesta este disponibil în două variante de culori: alb și negru.

Forma sa curbată îi permite să se muleze perfect în spatele dispozitivului iOS atunci când este conectat la acesta. De asemenea, este suficient de flexibil încât să permită conectarea la dispozitiv și atunci când acesta este protejat de o carcasă.

În momentul conectării stick-ului la dispozitiv prin conectorul Lightning, pe ecranul dispozitivului va apărea o fereastră, prin care i se va cere utilizatorului descărcarea aplicației. Aplicația MobileMemory by Leef Ltd poate fi descărcată gratuit din AppStore.

Aplicația este ușor de configurat și utilizat. După ce procesul de descărcare a fost încheiat, în momentul lansării aplicației, pe ecran apare un mesaj de întâmpinare, urmat de un tutorial prezentat sub formă de slide-uri.

white whith black iBridge_72dpi

Meniul aplicației este foarte simplu. Prima opțiune a meniului este Transfer Files care permite transferul facil al fișierelor din dispozitivul iOS către spațiul de stocare al stick-ului sau în sensul opus, din memoria stick-ului în dispozitivul iOS.

Fișierele sunt ușor de salvat și transferat. Spre exemplu, după selectarea opțiunii iPhone Photos to iBridge, aplicația accesează automat pozele stocate în memoria dispozitivului iOS, permițând astfel utilizatorului să selecteze imaginile pe care dorește să le transfere. După ce imaginile au fost selectate, din opțiunea de Transfer situată în bara de jos, utilizatorului i se oferă două modalități de realizare a transferului: fie prin copierea imaginilor din memoria dispozitivului iOS în memoria stick-ului, fie mutarea acestora către memoria iBridge. Același procedeu se aplică și în cazul în care utilizatorul dorește să transfere imagini din memoria stick-ului către dispozitivul iOS.

File Manager permite utilizatorului să vadă folderele pe care le are stocate atât în capacitatea de stocare a aplicației, cât și în capacitatea de stocare a stick-ul iBridge, să creeze foldere noi, să șteargă foldere, să le redenumească sau să le distribuie într-un mod foarte rapid și simplu.

Pentru a crea un nou folder, este suficient să selecteze din bara de jos simbolul “+” urmat de opțiunea Create New Folder și să se tasteze numele ales pentru folderul nou creat. Pentru a șterge un folder, utilizatorul va trebui să selecteze folderul pe care îl dorește șters și din bara de jos să selecteze simbolul Bin situat în partea din dreapta. Pentru a redenumi un folder, acesta trebuie selectat, iar din bara de jos se apasă pe simbolul Transfer, situat în mijloc, urmat de opțiunea Rename. Ulterior, în fereastra nou apărută, se va tasta noua denumire. Tot din acest submeniu, prin selectarea opțiunii Move Within iBridge Storage din aplicație, se permite utilizatorului mutarea unui fișier din memoria iBridge într-un director stocat tot în memoria stick-ului. O alta opțiune din acest submeniu este cea de Duplicate, care, așa cum sugerează și denumirea, creează o replică a unui fișier în cadrul aceluiași folder.

Din opțiunea File Manager utilizatorul poate distribui direct un fișier, fără a fi nevoie să îl salveze înainte în dispozitivul iOS. Acest lucru se realizează prin selectarea fișierului care se dorește a fi distribuit și selectarea din bara de jos a simbolului Share situat în partea din stânga. Fișierul poate fi distribuit prin mesaj sau mail. Nu în ultimul rând, utilizatorul poate muta un fișier din capacitatea de stocare a stick-ului în capacitatea de stocare a aplicației prin selectarea opțiunii Copy/ Move to App Storage.

Cea de-a doua opțiune din meniul aplicației, și anume Content Viewer, permite utilizatorului să acceseze fișierele stocate în memoria stick-ului sau să le distribuie prin mesaj, mail sau rețele de socializare.

iBridge white_pop-up_72dpi

Opțiunea iBridge Camera oferă posibilitatea de a imortaliza momente atât foto, cât și video chiar și atunci când memoria dispozitivului iOS nu mai permite acest lucru. Imaginile sau videoclipurile vor fi stocate direct în capacitatea de stocare a stick-ului iBridge. iBrigde Camera are setările standard de camera, respectiv Foto și Video, Flash și Reverse Camera.

Cea din urmă opțiune din meniul aplicației este cea de Settings. Ultima versiune a aplicației aduce ca îmbunătățire submeniul Backups care permite realizarea unui backup pentru poze și contacte. Backup-ul se poate face manual prin selectarea opțiunii Back Up Now sau se poate realiza automat, de câte ori este conectat stick-ul iBridge la dispozitivul iOS.

Leef iBrigde este un accesoriu ideal în special pentru utilizatorii de dispozitive iOS care au optat pentru capacitatea minimă de stocare, permițându-le acestora, cu o simplă conectare a stick-ului la portul Lightning, să își tripleze capacitatea de stocare.

Leef iBridge vine în variante cu capacități de stocare de 16GB, 32GB, 64GB, 128GB și 256GB. Este compatibil cu sistemele de operare iOS 8 și iOS 9 și cu dispozitivele iPhone 5 sau ulterior, iPad 4 sau ulterior, iPod Touch generația 5.
leef_ibridge_white_render_3

iPhone8_finantare_iunie
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!