imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Kobe Bryant este starul noii reclame Apple TV


În urmă cu o zi, Apple a publicat noua reclamă pentru ultima generație de Apple TV. Spotul publicitar continuă tonul ușor glumeț cu care ne-am obișnuit deja din reclamele de până acum.

Videoclipul se numește “Father Time” și ilustrează o situație imaginară în care ar urma să se realizeze un film despre viața lui Kobe Bryant, legendarul jucător de baschet al celor de la LA Lakers, iar tânărul actor Michael B. Jordan urmează să-l interpreteze. Acțiunea debutează cu cei doi protagoniști așezându-se pe canapeaua unei rulote, probabil în vecinătatea platoului de filmare. Jucându-și propriul rol și cu intenția de a-l “iniția” pe mai tânărul său discipol, Kobe Bryant îi cere lui Siri prin comandă vocală să pornească aplicația NBA. Aceasta deschide aplicația, însă “lecția” nu decurge întocmai cum s-ar fi așteptat baschetbalistul: la discursul plin de mândrie a lui Bryant prin care-i indica actorului că trebuie să interpreteze “un asasin cu sânge rece”, Jordan îi dă replica că, în viziunea lui, el trebuie să joace un jucător de baschet care se află în plină luptă cu vârsta, fiind în pericol de a cădea în prăpastia declinului sportiv.

Pentru a-i exemplifica, actorul merge chiar mai departe și solicită Siri să pornească filmul “The Curious Case of Benjamin Button” și să deruleze la minutul 20 și 36 de secunde pentru a-i arăta lui Bryant cum vede el interpretarea. Pe ecran apare figura foarte îmbătrânită a lui Benjamin Button (jucat atât de bine de un Brad Pitt transformat cu ajutorul machiajului super-profesionist realizat la Hollywood). În mod evident, paralela sugerată de actor îl deranjează pe Kobe care-l invită pe aceasta să iasă cât mai repede din rulota lui, fără a-i permite măcar să ia un fruct pe care Jordan îl “pescuise” pe drumul spre ieșire.

Pe lângă doza de umor servită, spotul publicitar vine să evidențieze caracteristicile Siri de pe Apple TV și cât de mult îți ușurează controlul dispozitivului existența acestei interfețe.

Din păcate, Siri nu a “învățat” deocamdată limba română, așa că, cel puțin pentru moment, noi ne vom putea bucura doar de comicul reclamei.

sursa: Apple

MBA finantare
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!