Jony-Ive-doctor-cover

Jony Ive a primit titlul de doctor de la Universitatea Cambridge

#Noutăți
2016. 06. 21.

Universitatea din Cambride a oferit diplome cu grad onorific pentru 7 persoane “deosebite”, printre acestea aflându-se și Jony Ive, designerul Apple. Cambridge a ținut să ofere recunoaștere în domenii importante precum drept, business și științe medicale.

Pe lângă acestea, prestigioasa universitate i-a acordat un doctorat onorific lui Jony Ive pentru “eleganța, puritatea și frumusețea pe care le-a adus computerelor în timpul petrecut la Apple.

University-of-Cambridge

Astfel, prin intermediul acestei diplome de onoare, a fost recunoscut impactul pe care care Jony Ive l-a avut asupra calculatoarelor.

Omul recunoscut pentru introducerea eleganței, purității și a frumuseții în designul computerelor în calitate de director de design la Apple a fost, de asemenea, onorat. Un doctorat în știință i-a fost oferit domnului Jonathan Ive, Chief Design Officer la Apple, pentru a-i recunoaște impactul asupra lumii calculatoarelor și pentru că a reușit să facă tehnologia accesibilă prin design.

Pe lângă onoarea unui doctorat în științe primit de la Cambridge, Ive se va bucura și de recunoașterea prestigioasei Universității Oxford.

Potrivit macrumors.com, Ive va primi o diplomă onorifică și de la Oxford.

Ceremonia Universității Oxford recunoaște 10 personalități din domenii similare celor de la Cambridge, printre care se numără tehnologia, dreptul, economia și știința.

În cadrul ceremoniei Oxford, care avea loc pe data de 22 iunie, Jony Ive va fi numit “doctor în științe”, alături de neurobiologul Dr Cornelia Bargmann și alături de fizicianul Mildred Dresselhaus.

groupfinal

În urmă cu aproximativ o lună, Tim Cook și Jony se aflau pe lista celor mai influente 10 persoane din tehnologia automobilelor. În topul publicat de The Drive Jony Ive a ocupat poziția a 6-a fiind apreciat pentru “influența sa asupra esteticii designului auto”. Potrivit publicației, “simplitatea și iconoclastia” abordării lui Ive sunt reflectate în unele dintre cele mai bune interioare auto.

sursa: Macrumors, HotAppleNews