imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

JBL GO: sunetul face ca muzica să sune bine


JBL este o companie americană de electronice audio fondată în 1946 de către James Bullough Lansing. Produsele lor primare sunt difuzoare și electronice asociate. Există două divizii independente din cadrul companiei: JBL Consumer și JBL Professional. Primul produce echipamente audio pentru piața internă în timp ce acesta din urmă produce echipamente profesionale pentru studio, portabile de sunet (producție și DJ) și piețele de cinema. În 1969 JBL Corporation a fost vândut, redenumit mai târziu Harman International.

Prezentat la CES 2015 în ianuarie, Harman, marca audio premium prezintă noul JBL GO o boxă wireless care este foarte atrăgătoare din punct de vedere al prețului dar și un accesoriu ideal pentru telefonul mobil, și nu numai.

Boxele cu Bluetooth s-au dezvoltat odată cu evoluția telefoanelor inteligente, iar în prezent majoritatea producătorilor de electronice oferă o gamă variată de astfel de boxe cu prețuri care mai de care mai avantajoase.

2

Avantajul acestor boxe este evident portabilitatea lor. Cele mai multe cântăresc sub 200 de grame și oferă o calitate audio înaltă. Una dintre cele mai portabile boxe este JBL GO. Aceasta are o greutate de 130 de grame și o baterie cu o autonomie de cinci ore. JBL GO are un sistem de prindere integrat, care ne permite agățarea ei, șnurul se achiziționează separat. În plus, funcția de microfon hands-free ne permite să răspundem la telefon, fără să ne deconectăm și să vorbim cu prietenii, atunci când avem mâinile ocupate.

3

JBL GO este o boxă de dimensiuni mici, ultra-portabilă, dotată cu un difuzor performant capabil să redea sunet echilibrat de înaltă calitate și claritate oriunde te-ai afla. Boxa JBL GO este echipată cu tehnologie wireless Bluetooth versiune 4.1, ceea ce ne permite să o luăm peste tot unde ne dorim, fie la birou, la plajă, la pădure și să ascultăm muzica noastră favorită. Este ideală și pentru părinții cu copii mici, pentru a asculta cântece de leagăn fără a avea telefonul la îndemâna copilului. Aceasta are o putere de 4W și are un acumulator Li-Ion Polymer cu o capacitate de 600 mAh ce asigură o autonomie de până la 5 ore și se încarcă prin micro-USB în aproximativ 1 ora și 30 de minute.

În cutie găsim boxa, cablul de încărcare, certificatul de garanție și un manual de utilizare.

4

Harman a folosit aceleași materiale de înaltă calitate pe corpul JBL GO așa cum o face și pe celelalte produse ale sale. Materialul de plastic dur are un finisaj de cauciuc pe toate muchiile și pe partea din spate. Partea frontală este formată dintr-un grilaj perforat prin care emană sunetul. Marginea superioara găzduiește comenzile pentru putere, volum și difuzor. Marcajele sunt de aceeași culoare ca și corpul și drept urmare acestea nu sunt vizibile în întuneric.

5

Mufa de intrare 3,5 mm, port micro-USB și microfonul se regăsesc pe marginea din dreapta.

6 7

Boxa se conectează la smartphone, sau orice alt dispozitiv mobil prin tehnologia Bluetooth 4.1, redând conținutul audio de la o distanță de până la 10 metri. Conexiunea bluetooth necesită doar câteva secunde, trebuie să ținem apăsat butonul și dispozitivul se va conecta imediat și ne vom putea bucura de muzică.

Ce o recomandă:

 • Este o boxă de dimensiune mică, însă extrem de puternică și performantă în ceea ce privește redarea sunetului, indiferent că vorbim de spațiul indoor sau outdoor;
 • Are funcția de noise-cancelling, adică funcție de anulare a zgomotelor de fundal, atunci când folosești boxa pentru convorbirile telefonice;
 • Streaming wireless Bluetooth pentru a reda muzica de pe orice dispozitiv portabil prevăzut cu această caracteristică, dar și pentru convorbirile telefonice clare în sistem hands-free;
 • Compatibilitatea cu dispozitive cu iOS sau Android îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie;
 • Mufa de 3.5 mm îți oferă posibilitatea conectării altor dispozitive.
 • Design compact și plăcut;
 • Baterie reîncărcabilă ce poate dura până la cinci ore de redare muzică.

Specificații tehnice:

 • Dimensiune: 82.7 mm x 68.3 mm x 30.8 mm
 • Traductoare / Difuzoare: 1 x 40 mm
 • Greutate: 130 g
 • Versiunea de Bluetooth: 4.1
 • Frecvența de răspuns: 180 Hz – 20 kHz
 • Baterie: Lithium-ion Polymer (3.7V, 600mAh)
 • Timp de încărcare baterie:1.5 ore @ 0.5 A
 • Timp de redare muzică: până la 5 ore.

Avantajele boxei JBL GO:

 • Tehnologia Bluetooth este integrată în majoritatea dispozitivelor mobile.
 • Nu necesită conectarea la internet.
 • Este foarte ușor de folosit.
 • Conectarea este rapidă la telefon, tabletă sau laptop.
 • Accesibilă ca preț.

Dezavantajele boxei JBL GO:

 • Un dezavantaj ar fi distanța dintre dispozitive, JBL GO poate rezista la conexiunea la distanțe de până la 10m în cazul în care nu există nici un obstacol între ele.
 • JBL GO are un singur driver de 40 mm, care poate funcționa într-un interval de frecvență de 180HZ la 20KHz, ceea ce înseamnă că nu poate reda într-adevăr sunete de joasă frecvență.

JBL GO poate fi achiziționată din magazinele de profil la prețul de 130 de lei. Este disponibil în 8 culori extrem de atractive pentru a-ți completa stilul, oricare ar fi acesta: gri, negru, portocaliu, roșu, roz, galben, albastru și turcoaz.

8

Cum am văzut boxa m-a încântat designul mic, ușor, gata de luat oriunde, iar culoarea roz m-a cucerit. Am achiziționat-o de câteva luni și o folosesc cu placere atât acasă, cât și în deplasare. Am folosit-o chiar și la plaja unde a stat câteva ore bune în soare și funcționează fără nici un fel de probleme în continuare, ceea ce m-a bucurat pentru că nu am mai fost nevoită să îmi expun telefonul în soare și nu l-am mai murdărit de nisip.

9

Dacă îți dorești un dispozitiv compact, ultra-portabil, ultra-ușor și ultra-performant este momentul să-ți îndrepți atenția către boxa wireless JBL GO.

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!