imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus: ocupă primele două locuri în testele comparative


Majoritatea site-urilor americane dedicate tehnologiei au desemnat iPhone 7 smartphone-ul anului în 2016, și, mai mult decât atât, specialiștii în benchmarking de la An Tu Tu spun că deocamdată iPhone 7 Plus este smartphone-ul cu cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de performanță. Samsung nici măcar nu a intrat în Top 10 Android.

Apple creează de câțiva ani seria A de procesoare pentru telefoanele lor. De tot atâția ani știm cât de puternice sunt aceste mici cipuri. Atât de puternice încât iPad Pro are o performanță la fel de bună ca laptop-urile produse de Apple. Mai mult, tabletele iPad Pro de 9.7” au o performanță mai bună decât iPhone 7 Plus, conform datelor celor de la An Tu Tu, iar cipurile A9X din tabletele iPad Pro de 12.9” sunt chiar mai bune. Astfel, procesoarele A10 Fusion din iPhone 7 și iPhone 7 plus sunt printre cele mai bune.

Acest procesor a fost responsabil pentru dublarea vitezei și triplarea performanței grafice față de iPhone 6. Dacă un astfel de procesor, sau o altă versiune a acestuia, ar fi folosit pentru un Apple TV, s-ar dezlănțui probabil iadul. Acest procesor ar putea fi folosit pentru mult mai mult decât simple jocuri pe smartphone sau pentru a permite filmări 4k, chiar dacă nu este încă la nivelul celor folosite în cele mai recent lansate console.

Având în vedere toate acestea, nu am fost câtuși de puțin surprinși să vedem aceste rezultate: iPhone 7 și iPhone 7 Plus au ajuns în vârful listei realizate de An Tu Tu. Mai mult, iPhone 7 Plus a ocupat locul 1 cu 181,316 puncte, în timp ce iPhone 7 a ocupat locul 2 cu 172,001 puncte. One Plus 3T a ocupat un onorabil loc 3 cu 163,013 de puncte, o clasare bună având în vedere faptul că această companie chineză a fost fondată în urmă cu aproximativ 4 ani, în 2013.

Acestea trei au fost urmate de LeEco Le Pro 3 cu 159,911 puncte, un smartphone cu o performanță destul de bună. Pentru cei care nu au auzit de această companie: LeEco este o altă companie relativ tânără, care, la fel ca OnePlus, dezvoltă în principal telefoane și accesorii smart. Mai multe ziare americane de specialitate au descris ca „aproape uimitoare”, telefoanele de pe locurile 3 și 4. Atenție, piața din China se dezvoltă tot mai repede …

An Tu Tu susține că iPad Pro 12.9″ este în prezent cel mai puternic dispozitiv care folosește iOS, urmat de iPhone 7 Plus. Imediat după, se situează tabletele iPad Pro mai mici, care au un scor ceva mai bun decât iPhone 7: diferența dintre acestea fiind de doar 1139 puncte. Deloc surprinzător, în clasament urmează iPhone 6s Plus, de iPhone 6s și iPhone SE. Pe locul opt se află iPad Air 2, urmat de iPad mini 4, dispozitive care au mai mult sau mai puțin același hardware. iPhone 6 Plus încheie clasamentul, ocupând locul 10.

E bine să menționăm că aceste teste care folosesc benckmarking nu sunt adevărul absolut, deși evaluarea este destul de exactă. Datele furnizate de An Tu Tu sunt printre cele mai de încredere. Desigur, există mai multe aspecte care pot influența performanța unui telefon, în bine sau în rău. Totuși, cifrele sunt clare. Oricine poate descărca datele folosite de An Tu Tu și poate verifica rezultatele. Va obține aproximativ aceleași cifre.

Cu toate acestea, este interesant că doar produsele Apple și-au câștigat un loc pe listă, iar produsele principalilor competitori, Samsung și Huawei, au rămas în afara acestui Top 10. Produsele Samsung și Huawei nu au fost incluse nici măcar în lista Top 10 Android, deși trebuie menționat că Google Pixel ocupă ultimele două locuri în acest clasament.

soursa: Cult of Mac

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!