imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone 7: Pentru prima oară în istoria Apple, modelul Plus însumează cele mai multe pre-comenzi


Vânzările modelului iPhone 7 Plus le-au depășit în Statele Unite ale Americii pe cele ale iPhone 7, marcând o premieră: este pentru prima data când modelele Plus-sized de iPhone se dovedesc mai populare decât cele de 4,7 inch, potrivit unui studiu realizat de Slice Intelligence pe bază datelor primite de la 32.000 de clienți.

Potrivit datelor colectate din primele 48 de ore de vânzare, 55 la sută dintre clienți au comandat modelul iPhone 7 Plus, față de 41 de sută care au optat pentru iPhone 6s Plus și 35 la sută pentru iPhone 6 Plus. Modelul de 5,5 inch se dovedește mai atractiv având în vedere sistemul de camere duale, în timp ce modelul de 4,7 inch este dotat cu o cameră mono-obiectiv.

55,9 la sută dintre clienții care au pre-comandat un iPhone 7 sau un iPhone 7 Plus cumpăraseră anterior cel puțin un model de iPhone începând cu anul 2014, arată datele analizate de Slice Intelligence. 34 la sută dintre clienți nu cumpăraseră niciun smartphone din 2014, în timp ce restul s-au orientat spre produsele gigantului din Cupertino de la modele Samsung, LG și Motorola.

iphone7-10-1

Negrul a fost cea mai populară culoare aleasă de clienți, având în vedere și lipsa modelului Space Gray în acest an, contabilizând 46 la sută din pre-comenzi. Și Jet Black este o alegere des întâlnită, însumând 23 la sută din preferințele clienților.

iPHone-7-Jet-Black-manufacturing-process-002-1200x800

Modelele Rose Gold, introduse pentru prima oară la iPhone 6s, au însumat 15 la sută din pre-comenzile de iPhone 7 și iPhone 7.

Slice Intelligence analizează facturi de la 4,2 de cumpărători online din Statele Unite, fiind considerat cel mai amplu studiu de acest gen.

colors

Informații detaliate pot fi urmărite pe site-ul Slice Intelligence.

sursa: Macrumors, Slice Intelligence

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!