cover

iPad Pro: personalul AppleCare a primit 6 noiembrie ca dată de finalizare a trainingului pentru iPad Pro

#Noutăți
2015. 11. 02.

Apple a anunțat luna noiembrie ca fiind data la care mult așteptatul iPad Pro, împreună cu accesoriile sale, va deveni disponibil pentru livrare. Cei de la 9to5Mac vin să înainteze data de 11 noiembrie ca dată la care tableta va fi disponibilă în magazine și pe magazinul online și de obicei, aceștia sunt destul de bine informați în ce privește lansările de produse.

Aceștia mai spun că Apple a cerut celor din departamentul AppleCare să finalizeze trainingul cu privire la oferirea de asistență pentru noul iPad până pe data de 6 noiembrie. De asemenea se pare că va mai apărea un accesoriu, util la încărcarea noului Pencil, un adaptor Lightning mamă-mamă care facilitează încărcarea stylus-ului prin intermediul unui cablu USB Lightning. O imagine a acestui accesoriu o puteți găsi aici.

Din păcate momentan nu avem nici o informație despre disponibilitatea iPad Pro în România. Cum vom avea disponibile aceste date le vom comunica aici, prin intermediul contului de Facebook, pe site-ul istyle.ro sau prin newsletterul nostru.

sursa: 9to5Mac