ios-9-1

iOS 9.1 a sosit cu noi caractere emoji

#Noutăți
2015. 10. 22.

Ieri Apple a lansat prima actualizare majoră a iOS 9. iOS 9.1 este acum disponibil pentru descărcare. Este a treia actualizare a iOS 9 de la lansarea acestuia, cele precedente fiind iOS 9.0.1 și 9.0.2.

Una dintre cele mai așteptate îmbunătățiri este suportul pentru seturile Unicode 7 și 8, ceea ce aduce cu sine o nouă serie de caractere emoji cum ar fi: taco, burrito, inorog, sticlă de șampanie și bineîțeles mult așteptatul deget mijlociu.
emoji_H
middle-finger-emojis

O altă modificare importantă este cea a funcționalității Live Photos. Acum iPhone-ul detectează când ridici sau cobori mâna și nu include aceste cadre în momentul Live Photo. Multe Live Photos au fost stricate de lipsa acestei funcționalități așa că era absolut necesară introducerea ei.

A fost introdusă de asemenea în Settings o nouă opțiune pentru Messages care vă permite să dezactivați pozele contactelor.

Alte actualizări de securitate le găsiți listate în pagina Apple a actualizării.

Dacă ai de gând să cumperi un nou Apple TV atunci când acesta va fi disponibil, va trebui să faci upgrade la iOS 9.1, pentru a-l putea configura.

Pentru a instala iOS 9.1, accesează Settings > Software Update și instalați-l prin rețeaua wireless sau conectați dispozitivul la un calculator și faceți upgrade-ul folosind iTunes.

sursa: Macworld