imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Învățați-vă copiii să programeze cu ajutorul roboților LEGO!


iPhone și LEGO pot fi o echipă pe cinste, dezvoltând abilităţile de programare ale utilizatorilor, şi aici nu ne referim doar la copii.

Familia de produse LEGO Mindstorms sună cunoscut pentru o mulțime de oameni. Este un joc distractiv în care copiii pot învăța bazele programării de la o vârstă foarte fragedă. Pachetul de construcție Boost este acum compatibil cu iOS, ceea ce face începerea construcției mai simplă decât oricând. Imaginaţia este singura limită.

Măreția Mindstorms constă în felul său discret de a preda copiilor abilitățile care vor fi esențiale pentru programare mai târziu, pe parcursul vieții. Nu vă gândiți la cozi interminabile de coduri de programare pe care copiii trebuie să le scrie; gândiți-vă mai mult la o construcţie din lego pentru a cărei realizare este necesară crearea unui algoritm simplu din numărul mare de instrucțiuni despre cum ar putea să o realizeze. Roboții pot efectua mișcări și comenzi vocale datorită dispozitivului de control și senzorilor.

Producătorul recomandă „Lego-uri inteligente” pentru copii cu vârsta de cel puțin 7 ani. Ar fi grozav dacă aceste jucării ar putea fi introduse în școli și o mulțime de copii le-ar putea încerca și ar vedea cât de distractive pot fi. Jocul poate face și copiii mai mari să investească într-adevăr în construirea a ceva, oferindu-le câteva zile de muncă. Probabil nu există copii cărora să nu le placă jocul Lego.

Cel mai nou set Boost compatibil iOS conține 5 figurine construibile, inclusiv robotul Varnie. Centrul de blocuri este în jurul unui Move Hub unde se pot trimite comenzi prin mijloace fără fir. Aveți posibilitatea să adăugați mai mulți senzori, precum și senzori de culoare și de măsurare a luminii, senzori de mișcare, adăugând un întreg alt set de opțiuni de joc. Puteți adăuga și voci dispozitivelor, de exemplu, puteți învăța robotul să-și ceară scuze atunci când se lovește de ceva.

Veți avea nevoie de șase baterii AAA pentru acest set care conține 543 părți, un iPhone sau un iPad și multă creativitate și imaginație. Aplicația simplificată, cu o interfață prietenoasă specială pentru copii poate fi descărcată de pe App Store și puteți achiziționa pachetul Boost pentru aproximattv 160 de dolari (+ TVA), în a doua jumătate a anului 2017.

sursa:Tech Crunch, AppleInsider

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!