imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Imagini concept fascinante ale iPhone 8


Accentul nu se pune pe designul telefonului de data aceasta, ci pe posibilitățile pe care le oferă ecranul OLED fără margini, butonul Home virtual și „HomeBar-ul”.

Am văzut multe randări, concepte și machete ale următorului telefon de categorie de top de la Apple, fără ramă, cu ecran OLED. Cu toate acestea, John Calkins a privit dintr-un punct de vedere diferit dispozitivul. A profitat de faptul că nimeni nu a mers mai departe cu posibilitățile ascunse oferite de „bara de funcții” și butonul Home virtual redimensionabil prezis de Ming-Chi Kuo.

Pentru a umple acest gol, el ne-a oferit câteva imagini concept minunate ale acestor două noi caracteristici. Calkins a plusat chiar și în ceea ce privește beneficiile ecranului OLED. iOS-ul care apare în imagini este mai degrabă iOS 12 decât iOS 11, deoarece iOS 11, din nefericire, nu va avea funcții de genul acesta, dar nu putem exclude posibilitatea ca Apple să schimbe unele lucruri în sistemul lor de operare de dragul iPhone 8.

Bara de lângă și deasupra butonului virtual Home, poreclită „HomeBar”, ar putea, de exemplu, să găzduiască notificări, apeluri și comenzi rapide. Toate acestea se întâmplă în timp ce-și poate modifica dinamic conținutul afișat în funcție de context.

„Cu noul HomeBar, puteți lansa notificări, puteți glisa prin widget-uri și comenzi rapide și vă puteți întoarce în ecranul de început, 100% personalizabil, 100% simplu.

Deși butonul virtual Home este nou, el este totuși familiar – și chiar își va schimba culorile în funcție de imaginea de fundal. De asemenea, îl puteți ascunde sau redimensiona după cum doriți „, a spus creatorul conceptului.

Datorită ecranului OLED, veți putea vedea cele mai importante informații (ora, numărul de notificări etc.) chiar și în ecranul de blocare, această tehnologie fiind mult mai economică din punct de vedere al energiei consumate decât soluția actuală. În afară de asta, ecranul mai mare, fără ramă, ar avea și alte avantaje – de exemplu, am putea vedea alte conversații în aplicația Messages sau albume de fotografii, iar alte schimbări chiar mai importante ar putea fi în aplicația Music.

sursa: Behance

iPhoneSE
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!