imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Iată cum arată Apple Campus 2 în aprilie 2016


În ciuda dimensiunilor foarte mari și a arhitecturii unice a acestui proiect, construcția Apple Campus 2 odată intrată în linie dreaptă avansează foarte rapid. A fost publicată filmarea lunii aprilie, realizată de Duncan Siynfild, așa cum ne-am obișnuit deja, cu ajutorul unei drone.

A avansat simțitor montarea uriașelor panouri curbate de sticlă. Datorită dimensiunilor atipice ale acestor panouri, sunt cele mai mari din lume, acestea au fost montate de mașini special construite pentru a realiza această sarcină. De asemenea s-a avansat și cu instalarea panourilor solare, care la final vor acoperi complet clădirea principală.

De această dată, lui Siynfild Duncan i s-a alăturat și Matthew Roberts. Acesta a filmat la rândul său progresele înregistrate cu o dronă. Clipul său este mai jos:

Imaginile sunt mai mult decât sugestive, ele arătând progresele uriașe realizate la construcția centrului de fitness, care are o suprafață de 9300 metri pătrați, sau la construcția celor două garaje construite pentru angajați. Avem de-a face și aici cu cifre impresionante, fiind vorba despre 10980 de locuri de parcare. Lucrările la auditoriul subteran, destinat organizării evenimentelor Apple, par la rândul lor foarte avansate.

Cele două clipuri surprind foarte bine faptul că proiectul a ajuns într-un stadiu mult mai avansat și confirmă faptul că termenul de finalizare al proiectului care în acest moment este finalul acestui an, începutul anului viitor este unul realist. Acest lucru a fost reconfirmat chiar de Tim Cook în timpul evenimentului Apple care a acut loc în luna martie și în cadrul căruia au fost lansate și noile iPhone SE și iPad Pro de 9,7 inchi, când acesta a anunțat că anul viitor acest eveniment va avea loc în cadrul noului Apple Campus 2.

Vom continua să vă informăm despre progresul proiectului Apple Campus 2, cu ajutorul acestor spectaculoase filmări realizate cu ajutorul dronelor.

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!