imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

i-Flashdrive evo

i-Flash Drive Evo, stick de memorie externă, cu conectori USB 3.0 și Lightning


Stickul de memorie i-Flash Drive ne ajută să descărcăm filme și alte fișiere de pe iPhone, iPad, și să le salvăm pe un calculator.

Memoriile flash pentru dispozitive iOS sunt o raritate. Cel mai probabil motiv pentru aceasta fiind modul restricționat, de către Apple, de gestionare a fișierelor. Dar cei de la Photofast sunt deja autorizațide Apple în mod oficial, de ceva vreme, și au adus deja câteva generații de produse pe piață. Cu această nouă generație au fost eliminate vulnerabilitățile existente și a fost îmbunătățită viteza de transfer.

USB 3.0 și Lightning pentru iPhone și iPad

Cele mai multe lucruri nu s-au schimbat. Este putin mai subtire decât un iPhone 6, puteți pune în continuare pe masă telefonul cu stick-ul inserat. La un capăt avem un conector Lightning pentru conectarea la iPhone, iPad și iPod touch. La celălalt capăt regăsim un conector USB pentru MacBook, iMac, Windows PC, etc.. Astfel, putem transfera date de pe un dispozitiv pe altul.

Pentru a citi datele de pe dispozitivele iOS, avem nevoie de aplicația i-Flash Drive One.

i-Flash Drive One
Aceasta servește nu numai ca un centru de date, dar, și ca un planificator mass-media și oferă suport pentru fișiere MP4, MOV, JPG, PNG, TIF, MP3, AAC, DOC și Pages. De asemenea, se poate face un backup al calendarelor și contactelor. sursa: GIGA APPLE
Viteza i-FlashDrive Evo în teste

Viteza de transfer de date ar trebui să crească în mod semnificativ cu i-FlashDrive EVO – datorită portului USB 3.0. La teste, viteza de scriere a fost de la 20 la 23 MB/s și cea de citire de 74 MB/s pe un iMac din 2013. Transferul unui film mai mare de 2 GB a durat doar 1:40 minute.

La modelul anterior problema era la copierea fișierelor de pe stick pe un dispozitiv iOS, prin intermediul portului Lightning. În testul precedent am copiat, pe un iPhone 5s, un fișier de test de 100 MB în 03:49 minute. Aceeași procedură, acum, cu noul dispozitiv este mult mai rapidă, timpul de așteptare fiind de 31 secunde. Filmul de 2 GB a fost în 06:15 minute în memoria iPhone-ului.

usb-stick-iphone-i-flashdrive-evo
i-FlashDrive EVO conectat la un iPhone 6 Plus. sursa: GIGA APPLE

Copierea din memoria externă în memoria dispozitivului iOS nu este cu adevărat necesară, putem viziona filmele direct de pe i-Flash Drive. Da, este prima dată, când putem face asta cu clipuri video la rezoluție full HD. Lăudabil! Totuși, până la începerea filmului a trebuit să așteptăm aproximativ trei minute. Dacă este stocat în memoria internă a iPhone-ului filmul va începe imediat.

i-Flash Drive EVO: concluzii

i-Flash Drive EVO este o soluție practică pentru a oferi unui dispozitiv iOS mai multă memorie. Posibilitatea de a copia fișiere de pe un iPhone sau iPad pe propriul calculator sau pe unul străin este un alt argument pentru achiziționarea unui i-Flash Drive EVO.

i-flashDrive-USB-Stick-box
sursa: GIGA APPLE

sursa: GIGA

AWS3_curele
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!