imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

HERO4 Session

GoPro a lansat camera HERO4 Session


GoPro a anunțat HERO4 Session, cea mai mică, mai ușoară și mai comodă cameră GoPro de până acum.

Cu 50% mai mică și 40% mai ușoară decât cea mai bine vândută cameră HERO4 Black and Silver, de la GoPro, HERO4 Session împachetează calitatea și performanța imaginii premiată la nivel Emmy într-o nouă dimensiune. HERO4 Session are un design durabil, rezistent la apa, care elimină necesitatea unei carcase separate și oferă un control simplu cu un singur buton care face realizarea fotografiilor și materialelor video mai rapidă și mai convenabilă decât oricând.

Cu HERO4 Session, ne-am provocat singuri să producem cel mai mic, mai ușor și mai confortabil GoPro posibil”, a declarat Nicolae Woodman, fondator si CEO GoPro. „HERO4 Session combină cele mai bune competențe ale noastre în inginerie și user-experience pentru a oferi cea mai convenabilă soluție de a surprinde momentul în imagini, de până acum.” Woodman a adăugat: „Sunt foarte încântat de lansarea HERO4 Session deoarece acum o pot folosi pe a mea in public!

HERO4 Session filmează, la calitatea GoPro, 1080p60, 720p100 și 1440p30, și de asemenea fotografiază la rezoluția de opt megapixeli în modurile Single, Burst și Time Lapse. Dispune de multe dintre funcționalitățile inovatoare găsite în cea mai bine vândută cameră GoPro, HERO4 Black and Silver, incluzând SuperView ™, Protune și modul de înregistrare Auto Low Light. Un set extins de controale și setări poate fi accesat atunci când se utilizează aplicația GoPro sau Smart Remote-ul.

HERO4 Session bicycle
sursa: iClarified

Operarea HERO4 Session este foarte simplă. O apăsare scurtă a butonului declanșator pornește rapid aparatul foto și înregistrarea video începe automat. O apăsare lungă a butonului declanșator pornește camera în modul Time Lapse de captură a fotografiilor. Apăsați din nou butonul declanșator pentru a salva conținutul video sau foto și pentru a opri aparatul foto. Acest design simplu cu un buton, îmbunătățește dramatic viteza și ușurința operării camerei în orice situațiedin viața de zi cu zi.

HERO4 Session are un design robust, la nivelul standardelor GoPro, și este rezistent la scufundări de până la 10 metri . Acesta dispune de asemenea de un cadru de montare elegant, care este compatibil cu toată gama GoPro de suporturi. Sistemul inovativ cu două microfoane comută dinamic înregistrarea sunetului între acestea pentru a reduce zgomotul produs de vânt. Performanța audio din timpul activităților acvatice a fost îmbunătățită dramatic datorită designului impermeabil al HERO4 Session, ce elimină necesitatea unei carcase rezistente la apă, care amortizează adesea sunetele.

HERO4 Session ski
sursa: iClarified

„La GoPro, calitatea sunetului este la fel de importantă ca și calitatea imaginii și suntem foarte încântați de uimitoarele progresele din domeniul audio pe care le-am făcut cu HERO4 Session la înregistrările subacvatice sau în condiții de vânt. Este incredibil ce poate înregistra acest mic GoPro” a remarcat Woodman.

HERO4 Session
sursa: iClarified

Caracteristici:

  • Filmare la rezoluții de 1080p60, 720p100, și 1440p30
  • Operativitate la până la 10m adâncime, fără a necesita carcasă suplimentară
  • Control ușor cu un singur buton: o apăsare scurtă pornește camera și pornește înregistrarea video, o apăsare lungă pornește camera în modul fotografie time-lapse
  • Fotografii de 8MP în modurile Single, Burst, și Time Lapse
  • Compatibilitate cu întreaga gamă de accesorii GoPro
  • Sistem de captură a sunetului cu două microfoane care îmbunătățește calitatea suntelui înregistrat în condiții subacvatice sau de vânt
  • Wi-Fi-ul și Bluetooth-ul built-in permit conectarea ușoară la aplicația GoPro și la Smart Remote
  • Rotirea automată a imaginii, corectează orientarea acesteia în timpul înregistrării
  • Include cadru standard și cu profil redus pentru a crește versatilitatea de montare
  • Este inclus suportul “New Ball Joint”

sursa: iClarified

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!