imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Google anunță introducerea abonamentului YouTube


De cele mai multe ori serviciile oferite gratuit au și variante îmbunătățite cu plată. Iată că și Google s-a hotărât să introducă un abonament, de 10 $, la Youtube care să-ți permită să vizualizezi conținut fără a-ți mai apărea reclame. Serviciul se va numi YouTube Red și va debuta pe 28 octombrie în SUA. Deocamdată nu va fi disponibil și în Romania sau alte țări.

Acest tip de abonament aduce câteva beneficii. Unul ar fi dispariția reclamelor – chiar dacă existau deja variante de a filtra reclamele în timpul vizionării de clipuri, de multe ori, acestea deveneau inutile întrucât compania modifica la rândul său metodele de afișare a reclamelor. În plus, abonamentul va elimina anunțurile publicitare și de pe dispozitivele mobile, precum și din alte aplicații cum ar fi YouTube Gaming sau viitoarea aplicație YouTube Music.

Abonații vor putea, de asemenea, să stocheze clipurile video pe dispozitivele mobile pentru vizualizare offline. La stocarea locală a clipurilor va exista și o opțiune, numai audio, care va economisi spațiul de stocare.

Red va include acces gratuit la YouTube Music și Google Play Music. Abonații acestuia din urmă, vor putea utiliza funcțiile video din Red, ceea ce ar putea face serviciul mai competitiv cu rivalii Spotify și Apple Music.

Începând din 2016, vor fi disponibile oficial pe Red și filme sau seriale TV.

Va fi oferită posibilitatea de a testa gratuit o lună serviciul. Cei de la Google nu au spus când va fi disponibilă aplicația YouTube Music sau când se va extinde Red și în afara Statelor Unite.

sursa: appleinsider, YouTube

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!