cover

FUTURAMA va reveni ca joc iOS

#Noutăți
2015. 11. 23.

Dacă v-ați numărat printre cei care au suferit atunci când s-a anunțat că seria FUTURAMA s-a încheiat, acum aveți motive de bucurie. Cei de la Wooga au anunțat împreună cu Fox Digital Entertainment că au încheiat un parteneriat pentru a transforma îndrăgita animație într-un joc pentru iOS care se va numi “FUTURAMA: Game of Drones”.

Jocul vă alătură echipajului Planet Express în timp ce aceștia duc un război comercial total disproporționat cu compania MomCo. Pentru a livra încărcături suspecte în locuri periculoase, jucătorii trebuie să unească grupuri de drone pentru a rezolva o serie de puzzle-uri diabolice în timp ce se aventurează în universul FUTURAMA.

futurama_logo

Developerul german de jocuri, Wooga, care va da viață proiectului a apelat la nume grele pentru a participa la crearea jocului. Acesta va fi proiectat de Dave Grossman, cel care a scris The Secret of Monkey Island, Sam & Max, The Wolf Among Us precum și “Tales of Monkey Island” al Telltale Games. El va face echipă cu Jonathon Myers, care a fost implicat printre altele și în realizarea unor jocuri precum “Game of Thrones: Ascent” sau “Indiana Jones Adventure World” dar și cu fostul producător Futurama, Patric Verrone, care a fost co-producător executiv al show-ului în ultimii ani ai acestuia și a scris episoade cum ar fi: “The Problem with Popplers” și “That’s Lobstertainment!”. Nu s-a menționt nimic despre data de lansare a jocului dar probabil că nu va dura foarte mult până ce va acesta va apărea pe piață.

Aceasta pare a fi una dintre metodele de prelungire a vieții unui show, iar FUTURAMA pare a se număra printre showurile care merită acest lucru el câștigând la vremea difuzării sale două premii Emmy pentru Outstanding Animated Program.

sursa: Wooga, 9To5Mac