imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Elon Musk estimează că mașina Apple va fi pe străzi în 2020


CEO-ul Tesla, Elon Musk, este de părere că mașina Apple nu va fi scoasă pe străzi înainte de 2020. Musk a precizat, într-un interviu realizat la Code Conference, că Apple este mai degrabă un concurent pentru Tesla decât Google. Deși este de acord că Google a făcut o treabă bună arătând potențialul mașinilor autonome, CEO-ul Tesla consideră că nu este o companie producătoare de mașini, spre deosebire de Apple pe care o vede ca pe un concurent.

În ciuda rivalității dintre cele două companii, Tusk crede că:

Este grozav că fac asta și sper să le iasă. Doar că este o oportunitate ratată. Sunt câțiva ani … vor face o mașină bună și vor avea succes

a spus Musk, referindu-se la Apple.

Proiectul Titan, numele de cod al proiectului Apple de a produce o mașină, a fost extrem de discutat de-a lungul timpului, în 2015 fiind raportat că Apple a petrecut peste un an doar ca să studieze fezabilitatea acestuia. Potrivit zvonurilor de atunci, Apple și-ar fi triplat echipa deja formată din 600 de persoane pentru a ușura procesul de dezvoltare al mașinii și pentru a face posibilă o lansare în anul 2019.

Cu toate acestea, comentariile lui Musk sugerează că 2019 ar putea fi o data realistă dacă ne referim la data în care inginerii vor confirma principalele trăsături ale produsului. În plus, acesta pare să confirme zvonurile precedente conform cărora anul în care mașina Apple se va lansa este, într-adevăr, 2020.

Musk estimează că Apple nu va începe producerea mașinii până în 2020 și și-a exprimat îndoielile în ceea ce privește lansarea unei mașinii Google, în ciuda anilor de testări ale mașinilor autonome.

Acum o lună, zvonurile referitoare la mașina Apple au fost întărite de vestea potrivit căreia compania l-ar fi angajat pe Chris Porritt, designerul auto de la Tesla. Speculațiile de atunci spuneau că acesta a fost angajat de Apple tocmai pentru a conduce „Proiectul Titan”.

sursa: MacRumors, AppleInsider, Macnn

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!