imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Două noi reclame pentru iPhone 6s


A sosit timpul unor noi reclame marca Apple. Iată că la nu foarte mult timp de la publicarea reclamelor Apple Watch, compania din Cupertino a lansat două noi spoturi. De data aceasta este vorba despre iPhone 6s, iar funcționalitățile promovate sunt filmarea 4k și Touch ID.

Primul clip se numește “Onions” și, așa cum spun chiar cei de la Apple în descrierea spotului, “Filmările 4k realizate cu ajutorul iPhone 6s fac ca orice ai filma să arate spectaculos. Chiar și ceapa”. Filmulețul prezintă istoria unei fete, Emily, care își filmează mama tăind ceapă cu ajutorul unui iPhone 6s. Clipul realizat de aceasta ajunge viral, entuziasmând publicul dar și criticii de specialitate. Finalul reclamei surprinde festivitatea de premiere a unui “festival” cinematografic la care tânăra cineastă este premiată. Rolul prezentatorului care îi înmânează fetei premiul la festival este interpretat de cunoscutul actor Neil Patrick Harris. Toate aceste aventuri se desfășoară pe parcursul celor 61 de secunde având, așa cum ne-am obișnuit deja în spoturile marca Apple, ritm și o doză bună de umor.

Cealaltă reclamă se concentrează pe avantajele Touch ID-ului. Mai scurtă, de doar 30 de secunde, aceasta ne exemplifică multiplele utilități ale Touch ID-ului. Cu ajutorul acestuia, folosit în locul clasicei parole, poți efectua plăți, poți realiza check-in-ul la aeroport, poți realiza achiziții online, semna documente și chiar îți poți porni mașina. Naratoarea din acest clip este Rashida Jones.

Noile reclame se înscriu în linia precedentelor, respectiv se concentrează pe prezentarea detaliată a unei singure funcționalități, având un umor discret și în fiecare apărând câte o celebritate.

Remarcabil este faptul că pe canalul de Youtube al companiei încă nu au apărut reclame pentru noul iPhone SE, lansat de curând. Poate acest lucru se datorează faptului că, din punct de vedere al specificațiilor, iPhone SE și iPhone 6s sunt destul de similare sau poate pentru că, estetic vorbind, iPhone SE și iPhone 5s-ul sunt asemănătoare. Oricum, suntem destul de curioși să vedem clipurile de promovare pentru noul model de iPhone.

sursa: Appleinsider

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!