imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Două noi reclame Apple Music cu DJ Khaled alături de Ray Liotta și Naomi Campbell


Anul trecut pe vremea asta, era lansat noul serviciu Apple Music. De atunci încoace Apple s-a întrecut în recrutarea diferitelor personalități, fie că a fost vorba de actori, sportivi sau oameni din industria muzicală pentru realizarea spoturilor de promovare ale serviciului.

Acum câteva zile au fost lansate două noi astfel de spoturi. De această dată avem de-a face cu DJ Khaled, o adevărată personalitate a domeniului muzical dar și a rețelelor de socializare care îi are ca parteneri într-unul dintre clipuri pe actorul Ray Liotta, iar în celălalt pe încântătoarea Naomi Campbell.

Spotul în care Khaled apare alături de Liotta este o “reconstituire” a unei scene celebre din filmul Goodfellas în care cel de-al doilea îi cere primului, ca un test al Apple Music, să-i redea o anumită melodie. Acest clip a fost redat în timpul finalei NBA.

Cel de-al doilea spot, cel în care apare Naomi Campbell, Khaled îi arată acestei cum funcționează Apple Music în timpul unei plimbări într-o decapotabilă pe o autostradă însorită de la malul oceanului. Clipul se termină în peisajul unui apus cu un sărut.

Așa cum ne-am obișnuit deja, cele două clipuri sunt presărate cu puțin umor dar în același timp fac o treabă foarte bună în a arăta cum funcționează Apple Music.

În ciuda pesimismului arătat de mulți “critici” acum un an la lansarea serviciului și a unor probleme tehnice, iată că la un an de la lansare Apple Music a devenit un jucător foarte important în industria de profil, cu peste 10 milioane de abonați plătitori, și care oferă deja utilizatorilor o experiență în utilizare pe măsura celebrităților folosite în campaniile de promovare a serviciului.

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!