imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Două moduri de a crea fotografii similare cu cele de pe iPhone 7 Plus


Dorești să creezi fotografii portret cu iPhone-ul 7 sau cu un iPhone mai vechi care este la fel de bun, sau poate chiar mai bun, decât un iPhone 7 Plus? Chiar dacă lipsesc sau nu lentilele duble de aparat de fotografiat, există o aplicație pentru asta!

Utilizatorii care cumpără modele mai mici au fost într-un fel dezavantajați în comparație cu utilizatorii care aleg dispozitive mai mari în ultimii ani, de când Apple a decis să creeze telefoane uriașe, spre deosebire de multe idei originale ale lui Steve Jobs. Acest dezavantaj, de obicei, se simte la camerele foto: dacă doriți să realizați fotografii cu telefonul, fie trebuie să vă obișnuiți cu telefonul enorm și greu de ținut în mână sau nu cumpărați acel dispozitiv și căutați alte opțiuni. Camera dublă iPhone 7 Plus nu a fost atât de mare până când aceasta a primit suportul software-ului pentru modul portret. Nu sunt prea multe diferențe între modelul de bază și Plus, exceptând lipsa unui lentile suplimentare a aparatului de fotografiat.

Cum poți obține profunzime în fotografiile lor? Secretul este foarte simplu: se află în diafragma mică, care este de obicei în jurul f1.2-2.0 în cazul unui portret. Un alt lucru care contează este distanța modelului, din moment ce acesta este modul în care subiectul portretului este separat de fundal. Este un pic diferit în ceea ce privește fotografierea cu telefonul.

De aceea, a început dezvoltarea câtorva aplicații excepționale care urmăresc să demonstreze că puteți obține aceleași rezultate cu iPhone-urile mai mici sau mai vechi decât cu cel mai recent și mai mare iPhone 7 Plus. Au existat și înainte aplicații similare care au încercat să atingă același efect de diafragmă mică (cu mai mult sau mai puțin succes), dar se pare că acum există o cerere reală pe piață pentru această soluție.

Am găsit două aplicații: una este numită Depth Effects, iar cealaltă este Patch: Smart Portrait Editor. Înainte de a te aventura în fotografie, va trebui să acorzi atenție unui lucru: aceste lucruri costă bani. Depth Effects costă 3,99 euro, dar se poate descărca o versiune gratuită de Patch, deși atunci te vei trezi cu o ștampilă minunată plasată pe fotografii, de care poți scăpa plătind 1.99 euro. Versiunea gratuită este perfectă pentru a încerca funcțiile aplicației.

Depth Effects

Ai posibilitatea să utilizezi aplicația nativă pentru cameră sau poți selecta o fotografie din galerie. Dacă dorești să obții un efect mai profesionist, utilizează efectul Blur de pe paleta de efecte, iar apoi efectul Mask. Aici poți selecta forma pensulei de mascare, poți da o valoare pentru opacitate și dimensiunea pensulei.

După ce ai selectat pensula, trebuie să marchezi zonele pe care dorești să le estompezi pe fotografie și apoi să le pictezi peste cu pensula. Acest lucru poate fi un pic mai dificil pe un ecran mic, dar dezvoltatorii s-au gândit și la acest lucru, din moment ce poți face zoom pe fotografii.

Merită să pictezi partea cea mai îndepărtată de subiectul portretului cu 100%, iar pe măsură ce se apropie de subiect, reduci opacitatea, astfel încât fotografia ta să nu arate ca și cum ai tăiat-o dintr-un ziar. Dacă greșești colorarea, trebuie doar să apeși pe „reverse ” și ai și un instrument „view” care te ajută să examinezi modul în care fotografia va arăta.

Poți pune, de asemenea, o mulțime de filtre pe fotografie cu cele mai bune efecte: preferate noastre sunt efectele „lens flare” care pot face o fotografie să arate destul de bine.

Patch: Smart Portrait Editor

Avantajul acestei aplicații este și dezavantajul său în același timp. Atunci când deschizi o fotografie, aplicația va decupa automat subiectul de fundal, și da, acest lucru duce la decuparea imperfectă în 99% de cazuri. Nicio problemă, se poate repara ușor cu instrumentul de editare. Poți să adaugi sau să scoți din zona aleasă și poate fi necesar să mărești imaginea pentru aceasta.

Toate acestea depind în cea mai mare parte de ceea ce iți place mai mult: editarea fotografiilor în detaliu pentru a corecta greșelile, sau să creezi o capodoperă fără nici o imperfecțiune. Dacă ar fi să alegem între cele două aplicații, am putea să o alegem pe cea din urmă, din moment ce mascarea este mult mai rapidă, chiar dacă am pierde efectele „lens flare” ale aplicației Depth Effects.

Rezumat

Cea mai bună alegere ar fi, evident, modul portret iPhone 7 Plus. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea să nu fie un motiv suficient de bun pentru a cumpăra modelul mai mare, astfel încât aceste aplicații pot servi ca alternative bune. Este de asemenea adevărat că trebuie să fie în locul potrivit, cu iluminare corectă, chiar și cu 7 Plus, iar acest lucru nu este întotdeauna garantat. Poți lua telefonul afară și să faci o fotografie, iar apoi poți să te joci cu fotografia câteva ore. Rezultatul final este surprinzător de asemănător comparativ cu iPhone 7 Plus.

MBA finantare
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!