seanMalto_cover

Documentarul despre skateboarderul Sean Malto a fost filmat cu un iPhone

#Noutăți
2016. 06. 29.

Documentarul Malto despre skateboarderul profesionist Sean Malto a fost filmat în întregime cu un iPhone, iar cei de la Ghost Digital Cinema au difuzat imaginile oferind informații despre modul în care au filmat imaginile și au lăsat fanilor posibilitatea de a urmări și momentele “behind the scenes”.

Pentru realizarea filmului Malto, Ghost Digital Cinema a folosit lentile profesioniste, o dronă, un cadran atașat de un iPhone și aplicația FiLMicPro, care costă doar 9,99$ pe App Store.

În afară de publicarea documentarului, Ghost Digital Cinema a postat și un video care prezintă momentele “behind the scenes” în care explică cum au realizat documentarul Malto.

Sean Malto este un skateboarder profesionist cunoscut, care a câștigat campionatul Street League Skateboarding în anul 2011. Cariera acestuia a fost amenințată de o accidentare la gleznă, iar cei de la Ghost Digital Media au vrut să realizeze un documentar care să urmărească eforturile sale de reabilitare. Bineînțeles, produsul final impresionează.

Este uimitor de observat câte lucruri incredibile pot face utilizatorii cu iPhone-urile lor. Dar, nu este prima dată când un iPhone este folosit într-un astfel de context. În 2014 un iPhone a fost folosit pentru filmarea unei prezentări de modă a celebrei firme Burberry, dar au fost realizate și alte filme, dintre care unele au obținut importante premii internaționale, sau fotografie de modă, etc. Nu putem uita în acest context de campania Shot on iPhone căreia i-a fost decernat la rândul ei mare premiu la Cannes.

sursa: iMore, Macstories, iMore, MacObserver