imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Despre noi

despre_istyle_1
iStyle este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor peste 30 de magazine retail și online, iStyle oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreuna cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software.

În magazinele noastre veți avea parte de demonstrații pentru cele mai noi produse Apple și accesorii, veți putea participa la seminarii și evenimente în care vor fi aduse în discuție cele mai noi tehnologii, veți putea beneficia de discount-ul educațional, veți avea acces la programe financiare și de leasing convenabile și veți beneficia de servicii de suport și reparații. Fie ca sunteți un profesionist care dorește să obțină mai mult din Mac-ul lui, sau un student care caută cea mai populara carcasă de iPhone, personalul nostru instruit de Apple vă va oferi cu entuziasm recomandări obiective și profesioniste.

Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. - Apasă aici!