imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

De ce are Apple atâtea secrete?


Apple este o companie bine cunoscută pentru apetența sa pentru secrete, alegând să țină informațiile ascunse până în momentul în care un produs este gata pentru lansarea pe piață. Acesta este un stil diferit față de cel al altor companii, precum Google și Amazon, care sunt obișnuite să dea comunicate de presă pentru a anunța la ce mai lucrează.

Pentru a lămuri misterul, vicepreședintele senior al Apple, Eddy Cue, a spus într-un interviu pentru Fast Company că:

Nu vrem să spunem lumii ce vrem să rezolvăm, ce încercam să rezolvăm. De ce? Pentru că încă nu am rezolvat. În afară de a încerca să arătăm cool sau bine, care este scopul? Nu înțeleg această parte. Da, există niște lucruri la care lucrăm și pe care am vrea să le rezolvăm- la unele lucrăm de ani și încă nu le-am rezolvat. Nu cred că trebuie să anunțăm cu surle și trâmbițe că încercam să rezolvăm acea problemă când încă nu am rezolvat-o.

O analiză a Business Insider precizează că deși pare că Apple lucrează modest doar la iPhone-uri, iPad-uri și Mac-uri în fiecare an, în spatele cortinei compania lucrează și la alte „probleme” ale căror rezultate nu le vom vedea până când Apple nu crede că este necesar.

sursa: The Hollywood Reporter
sursa: The Hollywood Reporter

Zdnet.com menționează că explicația lui Eddy Cue are sens dând exemplu proiectul Google Glass sau modul în care Amazon vorbește des despre livrarea produselor cu ajutorul dronelor, timp în care pachetele sale continuă să fie livrate în același fel în care erau livrate în urmă cu un deceniu.

În același timp, Business Insider spune că declarația lui Cue a fost o înțepătură la adresa produselor „pe jumătate coapte” ale competitorilor, începând cu Google Glass și până la Amazon Fire Phone.

Între timp, ai fi nebun să crezi că Apple nu se implică în tot, începând cu realitatea augumentată și până la mașinile autonome, încheie Business Insider.

sursa: ZDNET, Business Insider, cover foto de John Mitchell

AWS3_curele
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!