imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cum va revoluționa Apple Watch serviciile din restaurantele new-yorkeze


Danny Meyer, cel care deține localul de lux Union Square Cafe din New York, va echipa managerii și somelieri cu Apple Watch-uri, într-o încercare de a reforma viitorul „serviciilor de restaurant”.

Planurile au fost anunțate la summitul TechTable din New York, unde Union Square Hospitality Group a anunțat un parteneriat cu startup-ul de rezervări digitale, Resy.

După redeschiderea din octombrie, membrii cheie ai personalului vor avea un Apple Watch, pe care se va găsi și aplicația ResyOS.

Platforma a fost creată ca să integreze rezervările, plățile mobile și serviciile. Aceasta este programată să comunice cu un sistem „back-of-house” găzduit de un iPad. CU ajutorul unui Apple Watch, managerii și somelierii de la Union Square Cafe vor primi alerte referitoare la comenzi sau alte solicitări ale clienților.

Thank you @nytimes @nytfood for the feature this week! Incredible rendering of our new home designed by @rockwellgroup #uscyousoon

O fotografie postată de Union Square Cafe (@unionsquarecafe) pe

Apple Insider oferă și un exemplu: un floor manager va primi o notificare atunci când un VIP intră în restaurant sau atunci când un invitat așteaptă prea mult pentru comandă, iar un somelier poate fi avertizat, tot prin intermediul ceasului, atunci când se comandă o sticlă de vin.

În ceea ce privește integrarea Apple Watch, Maureen Cushing, vicepreședinte pe probleme de tehnologie la Union Square Hospitality Group, spune că momentan chelnerii nu vor purta ceasuri, opțiunea fiind valabilă doar pentru management și somelieri.

ResyOS este un sistem care oferă multe opțiuni și clienților. Aceștia vor putea în curând să invite alți membri în grupul rezervării la restaurant, astfel încât să se știe de la început toți cei care vor ieși la masă. În cazul în care clienții nu ajung în timp util pentru rezervare pot scrie pe aplicație și restaurantul va fi anunțat. Union Square Cafe va utiliza și opțiunea ResyPay, o facilitate care permite celor prezenți la aceeași masă să împartă nota și să plătească individual de pe telefon.

În funcție de succesul pe care îl va avea la Union Square Cafe, Apple Watch-ul va putea fi implementat în aceeași formă și în alte restaurante din cadrul Union Square Hospitality Group și poate chiar și în alte localuri.

sursa: AppleInsider, Eater

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!