imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Cu Andrei Roșu la iSTYLE


iSTYLE a făcut un parteneriat cu Andrei Roșu pentru a oferi tuturor celor pasionați de sport și tehnologie șansa de a se întâlni cu unul dintre cei mai formidabili sportivi români la ora actuală.

Poate părea un atribut exagerat acest “formidabil”, dar este imposibil să nu fii impresionat când citești despre realizările sale. Pe blogul său, kilometrii par a avea alte dimensiuni: 38 înotați, 1.800 pedalați, 422 alergați sunt, spre exemplu, distanțele parcurse în 10 zile la ultimul “Deca”, cum îl menționează nonșalant pe site (denumirea completă este “Deca Ultra Triathlon” și, aparent, înseamnă 10 Ironman x 10 zile). Andrei a depășit cifra de 20.000 de km alergați în 2015, adică deja a parcurs o jumătate din circumferința Pământului. Sărind peste cifre, trecând peste faptul că s-ar putea să nu te pasioneze alergarea sau sportul în general, cred că oricine are ceva de învățat de la el. Toate acele statistici pe care le-am citit nu se pot realiza decât cu determinare, disciplină și mult efort. Adică componentele necesare pentru a realiza orice în viață.

iSTYLE l-a invitat într-un turneu, la magazinele sale din țară (vezi programul mai jos), pentru a se întâlni și a vorbi publicului. Andrei ne va împărtăși din experiența sa și, de ce nu, poate ne va ajuta pe mulți să schimbăm ceva în viața noastră începând cu felul în care ne putem împărți ziua, respectiv modul în care ne gestionăm timpul, ajungând astfel să putem scoate din sertarul prăfuit proiectele acelea pe care mulți dintre noi le avem sau le-am avut dar le-am abandonat pentru că “nu avem timp”, până la felul în care ne putem pregăti pentru o competiție sportivă mai solicitantă, cum ar fi un maraton. Nu în ultimul rând, un astfel de eveniment nu-i neglijează pe cei care vor doar să-și îmbunătățească stilul de viață.

Programul întâlnirilor îl găsiți mai jos:

București
29 octombrie, ora 10:00, la magazinul iSTYLE din ParkLake Center

Cluj
25 noiembrie, ora 19:00, la magazinul iSTYLE din Polus Center

Timișoara
26 noiembrie, ora 19:00, la magazinul iSTYLE din Iulius Mall

Brașov
27 noiembrie, ora 14:00, la magazinul iSTYLE din Coresi Mall

Constanța
9 decembrie, ora 19:00, la magazinul iSTYLE din Maritimo Mall

Vă puteți înregistra pentru aceste evenimente aici. Dacă vă numărați printre primii 50 de participanți care se înscriu, veți primi după finalul evenimentului un voucher de 100 lei pe care îl puteți folosi la achiziția oricărei perechi de căști Beats Wireless.

Vă așteptăm cu drag și, așa cum spunea și Andrei Roșu: “Acum este rândul tău: ce alegi să faci mai departe?”

AWS3_curele
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!