imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Configurarea comenzilor rapide pentru emoji-uri și cuvinte utilizate frecvent


Utilizarea emoji-urilor s-a înrădăcinat adânc în comunicarea noastră de zi cu zi, dar utilizarea acestora poate fi de multe ori enervantă și este nevoie de mult timp pentru a alege cele mai potrive emoji care să exprime cel mai bine ceea ce vrem să exprimăm. În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea comenzi rapide pentru cele mai utilizate emoji-uri și cum puteți utiliza abrevieri pentru a tasta aceste emoji-uri.

Introducere: puterea emoji-ului

Există o conferință TED în care psihologul social, Amy Cuddy, a explicat cât de mult ne influențează imaginea pe care alții o au despre noi. De exemplu, dacă cineva stă în rândul ultimul rând, înaintea unui examen foarte important, și pare dărâmat, acea persoană se pregătește pentru a nu trece testul. Dacă cineva are o postură plină de încredere, stă drept, așteptând începerea examenului, persoana comunică faptul că va trece testul.

Această imagine le-o transmitem tuturor celorlalți iar aceștia în general trag aceleași concluzii. Unul alt aspect interesant al conferinței a fost momentul în care profesorul Cuddy a remarcat: în funcție de cât de bine folosiți emoticoanele în timpul unei negocieri online aceasta poate avea un rezultat bun sau mai puțin bun. Gândește-te doar cum folosești diferitele emoji-uri atunci când vă salutați un partener de afaceri sau celui mai bun prieten. Probabil că toată lumea ar folosi emoji-uri diferite pentru aceste două conversații.

Cum se creează comenzi rapide pentru emoji-uri și abrevieri

Căutarea emoji-ului perfect poate dura mult și poate fi foarte enervantă, motiv pentru care nu mulți oameni folosesc emojiurile în conversațiile lor. Cu toate acestea, există o soluție cu ajutorul căreia puteți configura comenzi rapide pentru emoji-urile cele mai utilizate. Puteți memora între cinci și zece comenzi rapide pentru emoji-uri, și asta este de fapt suficient de cele mai multe ori. Același lucru este valabil și pentru cuvintele cel mai frecvent utilizate pentru care puteți configura abrevieri.

Pentru a defini comenzi rapide pentru emoji-uri trebuie să urmați pașii de mai jos:

Pentru sistemul de operare iOS 10 sau versiuni mai noi:
1. Deschideți Settings > General.
2. Derulați în jos până la opțiunea Keyboard (Tastatură).

3. Selectați opțiunea Text Replacement (Înlocuire text).
4. Puteți adăuga elemente noi în colțul din dreapta sus.
5. După ce ați completat toate setările necesare, salvați modificările.

Am terminat. Dacă ați făcut totul corect, acesta este rezultatul pe care ar trebui să îl vedeți:

Am avut un articol acum ceva vreme despre cum puteți face același lucru pe MacBook.

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!