imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Conceptul iPhone 8 retro


Ce ar fi mai demn pentru aniversarea celui de-al 10-lea iPhone decât un telefon cu designul inițial, dar cu o tehnologie avansată? Martin Hajek a făcut această idee să devină realitate prin imagini fabuloase. Respectarea tradiției în stilul Apple.

Mulți oameni consideră primul iPhone, sau așa cum l-au numit, iPhone 2G, cel mai frumos smartphone pe care Apple l-a creat vreodată. Nimeni nu poate nega faptul că acest telefon a fost atât de diferit în comparație cu telefoanele de atunci încât designul iconic a rămas în memoria tuturor. Acest lucru s-a întâmplat acum zece ani și nu e de mirare de ce jumătate din planetă așteaptă ca Apple să vină cu ceva extraordinar anul acesta.

Atât de multe articole au vorbit despre caracteristicile posibile ale următorului iPhone – ecran cu margini curbate, butonul Home ascuns sau încărcare fără fir sunt doar câteva lucruri pe care nimeni nu ar fi foarte surprins să le vadă la prezentarea din luna septembrie. Cu toate acestea, ce s-ar întâmpla dacă toate progresele tehnice pe care sperăm să le vedem ar fi ambalate în desingul primului iPhone creat vreodată? Privind imaginile create de Martin Hajek, produsul final ar fi destul de frumos.

Artistul de vizualizare 3D Martin Hajek are multe lucrări minunate care au fost folosite pentru ilustrații Apple de multe ori. A fost destul de precis în a-și imagina cum ar arăta Touch Bar aproape până la ultimul pixel și a creat unele imagini pentru a ne ajuta chiar să vizualizăm modul în care va arăta iPhone fără jack pentru căști. Imaginea pe care o arătăm aici a fost făcută la o calitate foarte mare, este greu de spus atunci când te uiți la imagini dacă sunt reale sau nu.

A început să devină o tendință faptul că firmele încearcă să facă spatele telefoanelor, care de obicei e monoton, un pic mai interesant, să ne gândim la actualul produs Google, Pixel. E ușor să ne imaginăm că Apple o să urmeze această tendință nouă, dar veche, acum că toată lumea așteaptă să vadă o schimbare completă de design în viitorul telefon de top.

Este surprinzător cât de bine ar funcționa designul vechi de aproape zece ani în aceste zile…

sursa: 9to5mac

 

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!