imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cele mai precise randări iPhone 8 de până acum


Probabil cele mai exacte imagini ale iPhone-ului 8 de până în acest moment au fost publicate mulțumită Forbes și unei companii de producție de carcase de iPhone. Trei noi variante au fost adăugate opțiunilor de design deja existente; să vedem care sunt aceste variații și ce s-a schimbat în comparație cu conceptele de design anterioare.

A ieșit la iveală o serie destul de complexă de randări realizate de Forbes cu ajutorul unei companii care produce carcase premium. Este important de notat acest lucru deoarece, de obicei, aceste companii încep să producă carcase care se potrivesc noilor telefoane cu mult înainte de lansarea în sine, așa că au informații interne despre dimensiunile noului iPhone. iPhone-ul cu ecranul de 5.8″, care acoperă toată fața telefonului, va avea o ramă de doar 0,4 mm, conform celor mai recente informații. Apple pare să fi abandonat complet ideea de a rotunji marginile ecranului.

Dacă vă uitați la imagini mai îndeaproape, veți observa că infama insulă a camerei foto pare să fi dispărut. Nu asta s-a întâmplat: cel mai probabil Apple a găsit o soluție mai elegantă pentru această problemă. Bara de stare de deasupra ar putea deveni parte a cadrului și a insulei camerei foto. Mulțumită panoului OLED, ei ar putea face ca faptul că aparatul foto nu face parte din ecran să fie aproape imposibil de observat. Ar putea economisi foarte mult spațiu cu această soluție în comparație cu alte telefoane care au de asemenea un ecran din margine în margine, (aproape) fără ramă. Dacă aceasta va fi versiunea finală, atunci singura întrebare rămasă este cum va arăta iPhone 8 cu fața albă.

Forbes menționează, de asemenea, o caracteristică destul de interesantă, care ar putea face mulți oameni fericiți. Se pare că iPhone 8 ar avea o baterie în formă de L datorită noului design ceea ce ar putea crește considerabil capacitatea bateriei. Următorul telefon de top din categoria de vârf de la Apple, ar putea avea o autonomie a bateriei chiar mai bună decât actualul model iPhone 7 Plus.

sursa: Forbes

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!