bruceSpringsteenCover

Bruce Springsteen intervievat de Eddy Cue în Soho Apple Store

#Noutăți
2016. 09. 30.

Bruce Springsteen și-a lansat, la începutul săptămânii, un nou volum de memorii, “Born to Run”, prilej cu ocazia căruia vicepreședintele Aplle, Eddy Cue i-a luat un interviu la Apple Store-ul din Soho New York.

Deși nu este de mirare ca un Apple Store să găzduiască un astfel de eveniment, este interesant să îl vedem pe Eddy Cue moderând un interviu, notează 9to5mac. Prezent la interviu a fost și Jimmy Iovine, de la Apple Music.

Interviul a fost unul relaxat, iar în cadrul acestuia a apărut de câteva ori și Iovine. În momentele respective Springsteen a glumit spunând că Jimmy, cel care a ajutat la producerea unei mari părți din munca lui Springsteen, “a rămas treaz în cea mai mare parte a timpului”. “Jimmy a făcut totul bine”, a mai spus Springsteen.

În cadrul interviului cei doi au vorbit și despre viața de familie a lui Sprinsteen, de începuturile unor albume precum “Born to Run”, despre muzica pe care artistul o ascultă acum, dar și despre mașini.

Bruce Springsteen at the Apple Store in SoHo!

O fotografie postată de Zach Edelman (@zach_edelman) pe

Interesant de precizat este faptul că interviul nu a fost transmis pe Apple Music sau pe Beats 1, ci pe Facebook.

În cadrul interviului, Cue i-a spus lui Springsteen că a auzit zvonuri despre lansarea unui nou album. Rockstarul a confirmat că este vorba de un album solo și că ar putea fi lansat chiar înainte de finalul anului acestuia. “Pe Apple Music”, a adăugat Cue. “De ce nu?”, a spus Springsteen râzând.

O altă parte a conversației dintre cei doi care ar putea să ne ducă cu gândul la posibilele planuri de viitor ale lui Springsteen face referire la posibilitatea ca rockstarul să joace într-un film.

Cue l-a întrebat pe Springsteen dacă s-a gândit vreodată să joace într-un film, iar răspunsul a venit rapid “Prea târziu, omule”. Cu toate acestea, după întrebarea sa speculativă, Cue a adăugat “Cred că ai fi grozav. Cred că foarte mulți fani ar vrea să te vadă, așa că te încurajez în această direcție”.

Puteti urmari interviul mai jos:

sursa: VentureBeat, 9to5Mac