imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

BREAKING: Prețurile App Store vor trece la Lei


Apple a trimis un e-mail dezvoltatorilor de aplicații precum și utilizatorilor pentru a-i informa că prețurile App Store-ului se vor schimba în moneda locală în următoarele 7 până la 10 zile, astfel încât acestea vor apărea în lei. Cea mai ieftină aplicație va costa doar 1,99 RON.

Dezvoltatorii au primit recent un e-mail de la Apple, în care compania le-a atras atenția asupra faptului că prețurile aplicațiilor din App Store vor fi exprimate în lei în maxim 10 zile. Această schimbare afectează multe alte magazine de aplicații cum ar fi Chile, Columbia, Croația, Peru, Bulgaria, Republica Cehă, Polonia și România. În aceste țări se vor putea cumpăra aplicații în moneda locală.

În consecință și nivelurile prețurilor au fost de asemenea ajustate puțin. Cel mai ieftin nivel de preț care anterior era de 0,49 euro de acum va fi de 1,99 RON. Acest lucru va fi bun pentru utilizatori, nemaifiind nevoiți să calculăm tot timpul echivalențele. Nivelul de 1,09 euro va fi acum 4,99 RON, și tot așa până la nivelul de top de 4999,99 RON.

Această schimbare nu va afecta abonamentele cu reînnoire automată, Apple va schimba pur și simplu prețurile care au fost exprimate anterior în euro la lei și va ajusta prețul de subscriere celui mai apropiat nivel de preț existent. Apple va anunța abonații despre această modificare printr-un e-mail. Dezvoltatorii vor avea timp până pe 22 mai să-și revizuiască prețurile aplicațiilor în lumina acestei schimbări.

În general, suntem cu toții bucuroși să vedem această schimbare în moneda locală, deoarece aceasta este moneda pe care o folosim în fiecare moment al vieții noastre. Probabil vom putea evalua mai ușor cât de mult merită să cheltuim pentru fiecare aplicație – nemaifiind obligați să facem calculele de schimb în permanență.

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!