imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

BREAKING! Cunoaștem data la care se va lansa noul iPhone!


În sfârșit știm data în care Apple va lansa noul iPhone 7s și iPhone-ul OLED! Apple la lansa noua familie iPhone din nou în septembrie în acest an și știm și data exactă în care o va face.

Textul invitației nu este deloc vag: „Let’s meet at our place.”

Data este următoarea: 12 septembrie 2017, ora 10:00 (UTC-7), adică ora 20:00 locală.

Keynote-ul va avea loc pentru prima dată în Teatrul Steve Jobs de lângă Apple Park.

Ce ne putem aștepta să vedem? În cazul iPhone 7s și 7s Plus, un design cu sticlă pe spate, fără benzi de antene, o cameră mai bună, procesoare A11 și încărcare prin inducție. Poți citi mai multe despre iPhone 7s în articolele noastre aici.

iPhone 7s nu va fi singurul care va fi lansat, pentru că și iPhone-ul cu ecran OLED, cea mai mare actualizare făcută încă de la primul iPhone, va fi lansat. Cu toate că știm aproape totul despre el, suntem nerăbdători ca Apple să ni-l arate în întreaga sa glorie. La ce vor folosi spațiul în plus de pe ecran? Ce se va întâmpla cu Touch ID? Vom avea recunoaștere facială care va funcționa perfect? Cât va costa? Când îl vom putea cumpăra? Ce va putea face camera? Și, mai presus de toate, care va fi numele său? O mulțime de întrebări entuziasmante!

Încă ceva?

Un Apple TV 4K ar putea fi și el lansat, bătăi de tobă, vă rugăm… cu suport 4K. Chiar dacă nu este deloc certă introducerea sa acum, singurul lucru despre care știm este suportul 4K, căci el a fost dezvăluit de un segment de cod.

Apple Watch Seria 3? Asta e o întrebare mai interesantă. Deja am avut știri despre Apple Watch 3, deci deja totul este dezvăluit.

Există liniște completă în ceea ce privește Mac-urile, iar acest eveniment se va concentra probabil pe dispozitivele iOS. Este cu siguranță suficient, credem noi.

Pe lângă toate acestea, vom primi probabil alte teasere despre iOS 11 (a cărui lansare este așteptată la scurt timp după Keynote) și despre watchOS 4, care va fi de asemenea disponibil după Keynote.

Așadar, nu vom mai avea de dormit prea multe nopți până atunci! Notează-ți în calendar: 12  septembrie, ora 10:00 în California, ora 20:00 locală, iPhone Keynote. Să sperăm că vom fi surprinși!

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!