imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Black Friday la iStyle! Nu ratați cele mai bune oferte!


Acest an reducerile cu ocazia “vinerii negre” de la iSTYLE sunt printre cele mai bune. Nu este prima vineri neagră la iSTYLE și cu siguranță sunt mulți cei care o așteaptă cu nerăbdare. Așteptarea a luat sfârșit. Mai jos găsiți toate detaliile promoției.

Ce este Black Friday?

În America este numită Black Friday ziua de după Thanksgiving Day. Este considerată ziua în care începe sezonul cumpărăturilor de Crăciun, ocazie pe care majoritatea comerciaților o sărbătoresc oferind promoții uriașe. Ca urmare se formează blocaje în traficul atât pietonal cât și în cel al automobilelor, polițiștii fiind primii care au denumit, din cauza problemelor foarte mari de trafic, această zi Black Friday. Un alt motiv pentru care ar putea fi la originea denumirii acestei zile este faptul că în contabilitate pierderile unei firme erau evidențiate cu cerneală roșie iar profitul în cerneală neagră. Și cum multe firme intrau pe profit în această zi de sfârșit de noiembrie și în companii a fost denumită Black Friday, ziua în care intrii pe profit.

Black Friday la iSTYLE

Anul acesta ne întâmpinăm clienții cu oferte chiar mai bune decât anul trecut. Acum, Poți achiziționa MacBook Air 13” începând de la 3999 RON economisind astfel 1400 RON. Lista ofertelor continuă, astfel vei putea achiziționa MacBook Pro Retina 13”, 2.7GHz, 256GB la doar 6499 RON, MacBook Pro Retina 13”, 2.9GHz, 512GB la 7599 RON, iPhone 5S 16GB la doar 1099 RON, iPhone 6s 16GB la doar 2299 RON, iPhone 6s 64GB la 2999 RON, vei găsi de asemenea modele de Apple Watch din prima generație la prețuri începând de la 2499 RON, dar și foarte multe accesorii care vor beneficia de reduceri de până la 25%.

Prețurile promoției de Black Friday se vor actualiza, pe site, în această noapte la ora 00:00 și vor fi valabile, în limita stocului disponibil, până duminică 20 noiembrie la ora 22:00. Pe baza experienței din anii anteriori, știm că mulți dintre voi merg la muncă vineri, așa că am decis să extindem oferta până duminică. Să sperăm că, astfel vom permite tuturor doritorilor să-și achiziționeze produsele dorite, evitând totuși aglomerația.

Comenzile pe magazinul online, la prețurile din promoție, se vor putea face așa cum am scris mai sus începând cu această noapte la ora 00:00 până duminică la ora 23:59. Vom încerca să confirmăm și să expediem cât mai multe comenzi chiar și în timpul weekend-ului și la începutul săptămânii viitoare. Magazinul iSTYLE din Băneasa Shopping City se va deschide vineri dimineața la ora 7:00, celelalte magazine se vor deschide vineri, sâmbătă și duminică, ca de obicei la ora 10, iar seara se vor închide la ora 22:00 în afara celui din AFI Palace Cotroceni care va fi deschis până la ora 23:00, pentru cei care vor dori să cumpere produsele alese ajutați de consultanții noștri de vânzări. Ar trebui să verificați pe site stocul disponibil pentru produsul dorit în magazinul iStyle spre care vreți să vă îndreptați. Programul și informațiile de contact ale magazinelor iSTYLE le găsiți aici. Atenție, nu trimiteți mail-uri sau să sunați în magazine pentru a vă rezerva un produs. Pentru că nu este posibil! Primul venit va fi și primul servit nu avem cum face rezervări. Înainte de a pune întrebări, ar trebui să citiți secțiunea de Întrebări puse frecvent din josul paginii de promoție.

Pe perioada promoției (18 – 20 noiembrie), pentru a evita eventualele probleme și aglomerația, nu se vor prelua produse în programul de Buy-Back. Cei care vor achiziționa un telefon din ofertă vor putea în termen de 30 de zile (dovada datei de achiziție fiind factura) să facă buy-back pentru vechiul telefon, putând să folosească suma astfel obținută să achiziționeze accesorii cu o reducere de 25%.

iSTYLE - Black Friday

Ofertele sun valabile în limita stocului disponibil. Odată epuizat stocul unui produs din ofertă, nu mai avem cum oferi acest preț. Bineînțeles, avem stocuri de sute și mii de produse și ne dorim evitarea oricăror probleme cu onorarea sau livrarea comenzilor.

Ca de obicei, livrarea comenzilor este gratuită în întreaga țară. Vă doresc cumpărături fericite!

Beats 30%
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!