cover

Beats Music se va închide pe 30 noiembrie

#Noutăți
2015. 11. 13.

Conform informațiilor postate pe site-ul de suport tehnic Beats Music, acest serviciu de streaming de muzică va fi închis oficial la sfârșitul acestei luni. Toate abonamentele vor fi anulate, iar clienții sunt încurajați să se aboneze la noul serviciu Apple Music.

“Beats Music se va închide pe 30 noiembrie. Abonamentul tău va fi anulat, dar îți poți transfera preferințele și setările în Apple Music imediat.

Profesioniștii, care au selecționat muzica ta, lucrează în continuare pentru a-ți oferi aceleași experiențe uimitoare. În plus, pe Apple Music vei primi recomandări și mai bune pe baza muzicii pe care ai ascultat-o deja și pe care o iubești, post de radio Beats 1 accesibil oriunde 24/7, materiale interesante de la artiștii tăi preferați, și multe altele.”

Beats Music
Beats Music

Beats Music a dezactivat opțiunea de a te abona la acest serviciu începând din iunie, atunci când a fost lansat serviciul Apple Music pentru iOS. Apoi a fost actualizată aplicația Beats Music pentru iOS pentru a ușura tranziția la Apple Music, acesta fiind și momentul în care cei mai mulți dintre utilizatorii Beats Music au făcut tranziția la Apple Music.

Închiderea Beats Music este o alegere logică pentru Apple. La începutul acestei săptămâni a fost lansată și aplicația Apple Music pentru Android astfel nemaiexistând nici un motiv pentru Apple de a mai păstra funcțional și Beats Music.

Sonos trimite de asemenea mail-uri către utilizatorii săi pentru a-i anunța că serviciul Beats Music va înceta pe 30 noiembrie. Deocamdată Apple Music nu funcționează cu sistemul Sonos, dar această problemă pare a fi pe cale de rezolvare destul de curând, respectiv până la sfârșitul anului acesta. Sonos își sfătuiește de asemenea utilizatorii să facă tranziția la Apple Music pentru a-și păstra playlist-urile.

sursa: 9TO5MAC, MacRumors