Cut-the-Rope-2-cover

Aventura lui Om Nom continuă: Cut the Rope 2

#Noutăți
2015. 12. 11.

Zeptolab ne-a pregătit o surpriză pentru aceste sărbători și a lansat o nouă variantă a îndrăgitului joc Cut the Rope. Aceasta se numește simplu Cut the Rope 2 și continuă aventurile lui Om Nom. Apar personaje, decoruri și noi probleme de rezolvat. Cu ce alt scop, decât pentru a-l ajuta pe Om Nom să colecteze bomboane. Dacă ați jucat și prima variantă a jocului știți despre ce vorbesc și în mod cert veți îndrăgi și acestă nouă versiune.

Dezvoltatorii jocului au adăugat 168 noi nivele care te traversează prin pădure, orașul aglomerat, cimitirul de mașini etc. Om Nom a primit și ajutoare. Nommies te vor ajuta în călătoria ta.

Este disponibil gratuit dar poți achiziționa diferite lucruri pentru a-ți personaliza jocul, de la pălării pentru Om Nom la cum arată urma degetului tău pe ecran.

Este un joc care merge în continuare pe ideea inițială a jocului, trebuie să tai sfori cu care este legată o bomboană în așa fel încât, folosindu-te de legile fizicii și alte unelte pe care le ai la îndemână, bomboana să ajungă la personajul principal care o va înghiți.

Să-i cunoaștem pe noii prieteni ai lui Om Nom, cei numiți Nommies.

CTR2_screenshot_ipad_5_en

Roto îl poate muta pe Om Nom în cele mai bune locuri pentru prins bomboane

Lick poate construi mici poduri cu ajutorul limbii pentru a-l ajuta pe Om Nom să-și atingă scopul

Blue îl poate ridica pe Om Nom la înălțimea necesară pentru a vâna mult doritele bomboane

Toss poate arunca cu obiecte, inclusiv cu bomboane

Boo îl poate speria pe Om Nom încât acesta să sară la înălțimi mari

Snailbrow se poate rostogoli pe pereți și tavan și poate împinge și bomboane

Ginger poate arde obstacolele care se află între Om Nomși bomboană

Chiar dacă ați jucat sau nu și prima variantă, merită să încercați jocul. Veți avea de rezolvat niște probleme foarte interesante pentru a-l ajuta pe Om Nom să colecționeze bomboane.

Jocul îl puteți descărca gratuit de aici.

sursa: Zeptolab