imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Au apărut noile procesoare Kaby Lake


Intel a anunțat în mod oficial actualizarea procesorului mult-așteptat la CES. Apple, nu mai există scuze: hai să vedem noile iMac-uri!

Evenimentul CES din acest an, Consumer Electronic Show, este în curs de desfășurare în Las Vegas, care este practic evenimentul național cheie al celor mai noi tehnologii. Paradisul cazinoului se transformă în capitala tehnologiei pentru câteva zile, în această perioadă a fiecărui an: cei mai mari producători își prezintă cele mai noi produse și evoluțiile lor, dintre care, pe cele mai multe le vedem de obicei în magazine la foarte scurt timp după aceea.

Așa s-a întâmplat și în cazul Intel. Compania a introdus noile procesoare, a șaptea generație numită Kaby Lake în luna august a anului trecut; de data asta au adăugat versiuni mai mari la paleta de produse. Nu există nicio îndoială că acest lucru este o veste bună pentru utilizatorii Apple: există o șansă imensă să vedem aceste cipuri din nou, dar în MacBook-urile și în iMac-urile viitorului.

Compania a promis, în general, „o dublare a performanței de productivitate”, ceea ce ar însemna o creștere de 20% în notebook-uri de jocuri și 25% în desktop-uri, comparativ cu cipurile Haswell 2013. Utilizatorii se pot aștepta la o creștere remarcabilă de 65% a vitezei în legătură cu recentul conținut 4K și 360° devenit popular. Securitate sporită, un motor media nou și evoluțiile din domeniul realităţii virtuale și experiența de joc sunt, de asemenea, printre noile caracteristici anunțate. Așteptăm să vedem ce devine realitate din toate acestea, dar putem ghici că MacBook-urile nu vor fi încă potrivite pentru jocurile serioase.

Cu familia de procesoare Y-series, 2 în 1 sunt recreate astfel încât să permită un design subțire și fără ventilatoare pentru ultra-mobilitate. Pentru procesoare U-serie, productivitatea și creativitate sporită sunt posibile în forme tot mai subțiri, fără a sacrifica viața bateriei – de fapt, noua generație 7 de procesoare Intel Core seria-U oferă acum până la 10 ore de viață bateriei, suficientă pentru întreaga zi de lucru. Standby-ul modern se asigură că laptop-ul își reia datele într-un clipă.

Ne putem aștepta la următoarele în fiecare cip:

28-Watt seria-U (7267U / 7287U / 7567U) ar putea fi folosite în viitor de MacBook Pro 13″ și de Mac mini, în cazul în care ar urma să fie o actualizare, din moment ce ambele computere au de obicei același hardware. 45-Watt H-Series ar fi perfect pentru următorea actualizare MacBook Pro 15″. 7700HQ ar putea face parte din modelele de bază, în timp ce 7820HQ ar putea intra în modele cu preţ mediu, iar 7920HQ la modelele premium.

În ceea ce privește iMac-urile: procesoarele S-series (7500/7600 / 770K) ar însemna un salt uriaș în comparație cu Skylake utilizat în prezent în versiunile de 27″. iMac 21.5″ ar putea avea unele probleme, din moment ce acesta ar avea integrat, în mod normal, un chip grafic mai puternic, dar nici unul dintre procesoarele introduse de această dată nu pare să fie potrivit. Deci, este posibil ca Apple să aleagă ceva din ce a introdus Skylake 6 luni mai devreme, adică cipurile 6585R, 6685R și 6785R.

Aceste noi cipuri pe care tocmai le-au introdus ar fi perfecte pentru noile computere Apple. Sperăm că zvonurile se vor adeveri și vom obține o actualizare mai importantă a iMac-ului în primăvara acestui an, care ar putea fi urmată, de ce nu, de o nouă serie de MacBook-uri. De asemenea, este destul de posibil să ne întâlnim cu aceste procesoare la actualizarea MacBook Pro programată pentru sezonul de toamnă.

sursa: 9to5mac, MacRumors

iPhone8_finantare_iunie
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!